(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
GPS puzzel- en speurtochten
(advertentie)

GPS puzzel- en speurtochten

0,0 (0 beoordelingen)

Aan de hand van een GPS signaal ga je op zoek naar verschillende tussenpunten. Tijdens deze spannende en uitdagende puzzel-, speurtocht doe je op de tussenpunten verschillende opdrachten. Voor deze opdrachten moet je sportief, slim, creatief, vol humor en  doorzettingsvermogen bezitten……Durf jij het aan?

Ze werken aan de hand van verschillende thema´s afgestemd op uw vragen/wensen. Dit is ook mede afhankelijk van de leeftijd van de kinderen/jongeren. 

Borg: € 50,00 en verplichte legitimatie.

Inclusief :Ontvangst, 2 GPS toestellen, uitleg GPS, ingestelde GPS tocht met onderweg opdrachten, bij terugkomst een kinderbox met frietjes, saus en minisnacks, ranja en voor ieder kind een verrassing.

waar: AnyTyme Snackerij & Speeltuin Ommen, Ommen

prijs: € 9,95 (per kind (minimaal 6 kinderen))

extra prijsinformatie: Compleet met snoep, ijs versieren, onbeperkt ranja € 13,50 per kind.

type: Kinderfeestjes

openingstijden:
magesloten
digesloten
wo13:30-00:00
dogesloten
vr13:30-00:00
za10:30-00:00
zogesloten

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Op reservering