(advertentie)
<a href='/doen/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Escape Room Hardenberg
(advertentie)

Escape Room Hardenberg

0,0 (0 beoordelingen)

Get out, and escape! Het superspannende ontsnappingsuitje nu ook in Hardenberg!

Een Escape Room is een interactief spel, waarbij je met een groep mensen wordt opgesloten in een kamer. Jij en je team hebben maar één doel: ontsnappen binnen de tijd. Je krijgt 60 minuten de tijd om jezelf en je team te bevrijden uit de kamer.

Ontsnappen doe je door sleutels, codes en aanwijzingen te zoeken die in de kamer zijn aangebracht. Deze zijn soms zichtbaar, soms niet. Met deze aanwijzingen moeten vaak weer andere raadsels, geheime codes en cryptische omschrijvingen worden opgelost. Deze oplossingen leiden op hun beurt weer tot het openen van sloten en deuren, welke weer nieuwe dingen prijsgeven. Op deze manier moeten jij en je team jullie weg naar de uitgang zien te vinden.

Logisch redeneren en een goede communicatie met je teamgenoten is essentieel. Maar dit lijkt makkelijker dan het is. Want de tijd tikt door…kan iedereen nog wel functioneren onder enige druk? Kom het snel ervaren en reserveer nu!

De escape rooms
The Wheelhouse
In The Wheelhouse ga je terug naar de 16e eeuw. Naar de tijden van de romantische zeevaart en ontdekkingsreizen. De kamer zit vol met interessante vraagstukken, ingenieuze puzzels en verrassende elementen. Maar vergis je niet, deze kamer geeft zichzelf niet zomaar prijs. Prijs per tijdslot: € 99,00 (3 tot 7 spelers).

Oval Office
Ooit in het Oval Office geweest? Dit wordt je eerste keer! Ga met je team op onderzoek uit en red de wereld van een nucleaire ondergang. Vind je weg door deze prachtige vormgegeven kamer, die wordt geprezen om zijn vernieuwende invalshoeken. Prijs per tijdslot: €105,00 (2 tot 6 spelers).

foto: Pixabay.com/Anemone123

website: bekijk de website

waar: Escape Room Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 99,00 (per tijdslot)

extra prijsinformatie: 3-7 spelers

type: Escape room

openingstijden:
magesloten
digesloten
wo11:00-21:30
do11:00-21:30
vr11:00-21:30
za11:00-21:30
zo11:00-21:30