(advertentie)
<a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a> <a href='/doen/sauna-swoll/detail.aspx?id=929521&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Voordelig naar Sauna Swoll</div><div class='description'>Een bezoek aan Sauna Swoll is een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment. Koop nu kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Djambo Kidsplay
(advertentie)
toevoegen

Djambo Kidsplay

7,0 (9 beoordelingen)


Rene

Verleden week voor het eerst hier geweest. Was wel druk maar dat had wellicht te maken met de vakantie en het slechte weer. De kids hebben zich uitstekend vermaakt; ik heb ze de hele middag niet gezien. Het was erg gezellig en alles zag er keurig verzorgd uit, zelfs de wc's. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

21 okt 2014 23:39


M&B

Chagrijnig personeel onwillig om het gereduceerde tarief te rekenen. Er is vooral véél ruimte voor tafeltjes en stoeltjes (ouders>omzet). Voor een keertje is dit leuk, maar volgende keer maar weer naar Ballorig (betere prijs/kwaliteit verhouding en gewoon leuker).

24 feb 2014 11:17


Jessica en Peter

Gewoon top; iemand die begrijpt hoe het moet. Kinderen lekker spelen (heb ze gehele ochtend niet gezien) terwijl we lekker hebben gezeten om de krant te lezen. De apekool is zeer ruim, groot en verassend. De service, horeca, hygiëne zijn onderscheidend. Waarm is nooit iemand eerder op dit concept gekomen.

23 nov 2013 01:14


Stan Thijs

Leuke boulevard voor de ouders,minder leuk voor kinderen.

2 sep 2013 11:06


Marcel

Eindelijk een plek waar je het als ouder zijnde ook goed naar je zin kunt hebben! De kleintjes vermaakten zich uitstekend, zonder ook maar enige tijd voor papa te hebben ;-) Door de lekkere koffie en de aanwezigheid van WiFi heeft papa zich geen moment verveelt.

26 aug 2013 11:23


M. Zomer

Wat een lol en pret hebben de kinderen gehad in Djambo Kidsplay. Wij zijn nu drie keer bij dit indoor speelparadijs geweest en elke keer is het weer een feest. Wij hebben een zoon van 3,5 jaar en een van 16 maanden en beiden hebben zich prima vermaakt. We zijn alle drie keer op zaterdag geweest, twee ochtenden en een middag. Ook ik als papa heb die drie keren uitermate genoten. De stoelen zitten lekker (niet van die plastiek stoelen), de koffie smaakt eindelijk goed en de wifi is prettig om je krant te lezen op je Ipad. Mama heeft zich voornamelijk met de kleinste bemoeid in de speelhoek en de oudste zag ik alleen waneer hij weer dorst had van al het klimmen, klauteren en glijden. De ruime opzet van de klimtoestellen en zitgedeelte, gaf mij een zeer aangenaam gevoel (niet te druk). Fijn hoor!!! Ik kom er graag.

21 aug 2013 12:09


Mw. Schuurman

Afgelopen week bij Djambo kidsplay in Zwolle geweest. Wat een aanwinst voor Zwolle is dit! Kinderen hebben zich uren vermaakt, terwijl ik heerlijk heb genoten van de faciliteiten die zij te bieden hebben. Heerlijke koffie, gratis en snel internet en fijne stoelen. Ook personeel is gastgericht en vriendelijk. Daarom €2,50 entree voor ouders in mijn ogen geen probleem.

9 jul 2013 15:52


T. Croesé

Afgelopen week zondag voor het eerst met mijn kinderen in Djambo Kidsplay geweest, vriendelijk ontvangen, het was blijkbaar een drukke dag maar door de verdeling speelstructuur en luxe zitplaatsen voor ouders is de drukte niet hinderlijk. De kwaliteit van het bestelde eten was heerlijk, een uitsmijter zie je niet veel in een speelhal, prima dus! Ook het dansen met alle kinderen was iets wat we niet verwacht hadden, erg leuk ook, ook wij hebben een handje van Timba gekregen. De €2,50 voor ouders is zeker terecht, wat een luxe zitplaatsen krijg je hiervoor terug, ook de tioletten zijn schoon, ruiken fris en zien er helemaal in Djambo stijl uit. Mijn kinderen hebben zich de hele dag vermaakt, konden lastig blijven zitten tijdens het eten. Al met al, complimenten en een echte aanwinst voor Zwolle!

27 jun 2013 21:53


C&S

Wij vonden het tegenvallen, Ballorig in Wijhe is leuker bevonden door de kinderen, ontzettend veel plek waar ouders kunnen zitten(te veel) hadden ze beter kunnen gebruiken voor extra toestellen, kinderen wilde na 1 uurtje al weg, terwijl ze in Ballorig wel 3uur zoet kunnen zijn. Prijzige horeca.2,50 voor kopje koffie. Beetje jammer. Ook entree voor ouders 2,50.Wij rijden de volgende keer weer naar Hattem of Wijhe, geen entree voor ouders,en veel meer speelruimte.

21 mei 2013 16:37