(advertentie)
Attractie- en Vakantiepark Slagharen
(advertentie)

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

6,7 (3 beoordelingen)

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het weer tijd voor Winter Slagharen. Gezellige lampjes, kerstbomen, winterse sferen en natuurlijk geweldige attracties! 

Zin om te genieten van Winter Slagharen? Dit kan ieder weekend in november en december. En tijdens de kerstvakantie, van 23 december 2019  t/m 5 januari 2020, is het park dagelijks geopend.

Winter Slagharen
Een ritje in de Gold Rush mag niet ontbreken of geniet van een winters uitzicht in de Big Wheel. Opwarmen kan bij een van de vele kampvuren in het park of in de overdekte attracties. Wat dacht je van de Sky Tower, Monorail, de overdekte speelplaats Phileas Fun House of geniet van de winter 4D-film Polar Expres.

Schaatsen in het Winter Western Village
Vriest het niet hard genoeg buiten om te kunnen schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kun je in het Winter Western Village komen schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren in Winter Western Village. Vergeet niet om even lekker te smullen van een warme Chocomel of Glühwein.

De ijsbaan is geopend op:
vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Kom opwarmen bij tropische temperaturen
Maak van een koude winterdag een tropisch avontuur! In waterpark Aqua Mexicana is het lekker warm en door de palmbomen voelt het extra warm. Roetsj van de glijbanen, speel in de waterspeeltuinen of kom relaxen in de whirlpool. Zo kun je even het koude winterweer vergeten en terug denken aan een warme zomer.

Het waterpark is geopend op:
vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur*
zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur
zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Op zaterdag en zondag heb je met je toegangsticket voor het attractiepark ook toegang tot Aqua Mexicana. Op vrijdag kun je een kaartje kopen aan de kassa. 

Zoektocht naar het magische licht
De dag sluit je af met Miracle of Lights: lichtjesparade met avondshow. Zodra de zon gaat slapen, de attracties sluiten verandert het park in een betoverende omgeving. Tijdens de lichtjesparade zie je de mooiste verlichte voertuigen, samen met verlichte western figuren begeleid door prachtige muziek, maken zij hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Eenmaal op het Fonteinplein aangekomen begint het avondspektakel. Ga samen met Randy & Rosie op zoek naar het magische licht. Maar let goed op: de Red Bandits liggen op de loer! Tijdens deze zoektocht word je verrast door een ongekende happening van projecties, laserstralen, fonteinshow, muziek én vuurwerk. Zo sluit je jouw dag af met een knal!

Foto: Attractiepark Slagharen

website: bekijk de website

waar: Attractiepark Slagharen, Slagharen

prijs: € 29,90 (Ticket zonder datum)

type: Attractieparken, Familie uitjes

telefoon: 0523 6830000523 683000

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za10:00-17:00
zo10:00-17:00

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Kerstvakantie 23 december 2019 t/m 5 januari 2020 dagelijks geopend. Check de website voor de exacte openingsdagen en -tijden.


reserveer