(advertentie)
<a href='/doen/avontura-twentehallen/detail.aspx?id=832402&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoor Speelplezier</div><div class='description'>Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.</div></a> <a href='/doen/zwemparadijs-preston-palace/detail.aspx?id=11383&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Subtropisch zwemparadijs</div><div class='description'>Zwemmen wordt een spannende expeditie in het zwemparadijs Preston Palace met watervallen, whirlpools en een kinderbad met jungledieren. </div></a> <a href='/doen/indoor-speelparadijs-ballorig/detail.aspx?id=81443&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Wijhe, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kom lekker binnen spelen!</div><div class='description'>Kinderspeelparadijs Ballorig in Wijhe is het leukste indoor speelparadijs voor gezinsuitjes, kinderfeestjes en schoolreisjes.</div></a>

doen

 (39 gevonden)
toon op kaart

Wijthmenerplas, Zwolle

58,8 km
ma t/m zo geopend

In het Zwolse buurtschap Wijthmen kun je surfen, vissen en wandelen aan de Wijthmenerplas.

Varen in de Kop van Overijssel, Zwolle

64,3 km
ma t/m zo geopend

De Kop van Overijssel is een bekende doorvaartroute richting de Friese Meren, maar heeft ook als eindbestemming meer dan genoeg te bieden

Paintball Zwolle, Zwolle

61,0 km
ma t/m zo geopend € 25,00

De Wythemerplas bestaat uit een groot veld vol met obstakels. Snelheid en tactiek is belangrijk om op dit veld de overwinning te kunnen opeisen.

Escape Room Zwolle Epic Journey, Zwolle

59,3 km
za, ma, di, wo, do, vr geopend € 99,00

Epic Journey draait om avontuur. Ooit een 4D escaperoom gedaan? zo niet dit is de spectaculaire kans om het te bleven in Epic Journey.

Milligerplas, Zwolle

67,6 km
ma t/m zo geopend Gratis

De Milligerplas is ontstaan door zandwinning voor de aanbouw van de wijk Stadshagen. Je kunt er heerlijk wandelen en vissen.

Hanzestedenpad, Zwolle

63,2 km
ma t/m zo geopend

Het Hanzestedenpad van Zwolle naar Doesburg is een prachtige wandelroute en bestaat uit meerdere trajecten.

Wijkboerderij de Eemhoeve, Zwolle

64,2 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend

De Eemhoeve in Zwolle biedt wijkbewoners van jong tot oud, een plek om te ontspannen en te ontmoeten! Dieren en natuur staan daarbij centraal.

Kinderboerderij de Schellerhoeve, Zwolle

62,4 km
ma t/m zo geopend Gratis

Kom kennismaken met de dieren en help mee met de verzorging van de geiten, varkens, koeien, kippen, konijnen, cavia's en ezels.

Djambo Kidsplay, Zwolle

62,3 km
za, zo, wo, do, vr geopend € 7,50

Djambo Kidsplay in Zwolle is een speelparadijs voor kinderen waarbij ook gedacht wordt aan comfort voor ouders!

De Agnietenplas, Zwolle

63,1 km
ma t/m zo geopend

De Agnietenplas is ideaal voor een middagje wandel- of visplezier. Je vindt de Agnietenplas in de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht.

1234