(advertentie)
<a href='/doen/kinderwandelroute-over-de-tankenberg/detail.aspx?id=31050&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, € 2,95</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderwandelroute over de Tankenberg</div><div class='description'>Beleef deze betoverende familiewandeling over Landgoed Egheria en de Tankenberg in de Lutte en maak kennis met de wereld van Elfje Dageraad.</div></a> <a href='/doen/avonturenpark-hellendoorn/detail.aspx?id=10051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Leef je uit tijdens de meivakantie</div><div class='description'>Wil je een dag vol spanning en plezier? Kom dan naar Avonturenpark Hellendoorn waar je je prima kunt vermaken in de talloze attracties.</div></a> <a href='/doen/rondje-salland/detail.aspx?id=1581294&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nijverdal</div><div class='nivo-caption-inner'>Rondje Salland</div><div class='description'>Met de haren in de wind en de voeten op de pedalen dwars door Salland met de nieuwe fietsroute van maar liefst 205 km. </div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 11,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Beleef een avontuurlijke dag!</div><div class='description'>Ontdek attractiepark Slagharen in meer dan 30 attracties en shows. Blijf slapen op het vakantiepark en neem een duik in het waterpark Aqua Mexicana.</div></a>

doen

 (30 gevonden)
toon op kaart

Varen in de Kop van Overijssel, Zwolle

64,3 km
ma t/m zo geopend

De Kop van Overijssel is een bekende doorvaartroute richting de Friese Meren, maar heeft ook als eindbestemming meer dan genoeg te bieden

Paintball Zwolle, Zwolle

61,0 km
ma t/m zo geopend € 25,00

De Wythemerplas bestaat uit een groot veld vol met obstakels. Snelheid en tactiek is belangrijk om op dit veld de overwinning te kunnen opeisen.

Escape Room Zwolle Epic Journey, Zwolle

59,3 km
za, ma, di, wo, do, vr geopend € 99,00

Epic Journey draait om avontuur. Ooit een 4D escaperoom gedaan? zo niet dit is de spectaculaire kans om het te bleven in Epic Journey.

Vaarroutes rondom Zwolle, Zwolle

63,5 km
ma t/m zo geopend

Zwolle is een knooppunt van waterwegen: de IJssel, de Vecht en het Zwarte Water komen hier samen. Van hieruit is het prachtig varen.

Outdoor Agnietenberg, Zwolle

62,8 km
ma t/m zo geopend

Kom voor diverse, uitdagende buitenactiviteiten en workshops naar de Agnietenberg in Zwolle.

Sauna Swoll, Zwolle

64,3 km
ma t/m zo geopend € 28,50

Een bezoek aan Sauna Swoll in Zwolle zal bijblijven als een aangename en ontspannende ontsnapping; een heerlijk relaxmoment.

Zalencentrum Urbana Bowling, Zwolle

61,4 km
za, zo, wo, do, vr geopend € 22,50

In de bowlingzaal bevinden zich vier automatische banen, ruime zitmogelijkheden en een gezellige bar.

Bowlen&Zo, Zwolle

62,3 km
za, zo, ma, wo, do, vr geopend € 26,50

Bowlen & Zo beschikt over elf hypermoderne bowlingbanen. Geniet van onze muziek en lichtshow onder het genot van een hapje en drankje.

Escaperoom - The Great Escape, Zwolle

63,6 km
ma t/m zo geopend € 22,50

Met vrienden, familieleden, collega's of een date beleef je in Zwolle het zenuwslopende ontsnappingsspel 'The Great Escape'.

Milligerplas, Zwolle

67,6 km
ma t/m zo geopend Gratis

De Milligerplas is ontstaan door zandwinning voor de aanbouw van de wijk Stadshagen. Je kunt er heerlijk zwemmen, wandelen en luieren.

123