(advertentie)
<a href='/doen/belevingspad-vliegbasis-twenthe/detail.aspx?id=1716518&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Belevingspad Vliegbasis Twenthe</div><div class='description'>Wandel of fiets langs bijzondere objecten en ervaar de verhalen over de geschiedenis van het gebied en geniet van de natuur.</div></a> <a href='/doen/hanzestadswandeling-hasselt/detail.aspx?id=1673458&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hasselt</div><div class='nivo-caption-inner'>Hanzestadswandeling Hasselt</div><div class='description'>In Hasselt is een Hanzestadswandeling uitgezet. Bordjes leiden je langs de interessantste bezienswaardigheden.

</div></a> <a href='/doen/blote-voetenpad/detail.aspx?id=668612&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kraggenburg, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Blote Voetenpad Kraggenburg</div><div class='description'>Op het Blote Voetenpad word je getrakteerd op 15 verschillende en verrassende ondergronden. Een weldaad voor je voeten!</div></a>

doen

 (31 gevonden)
toon op kaart

Milligerplas, Zwolle

67,6 km
ma t/m zo geopend Gratis

De Milligerplas is ontstaan door zandwinning voor de aanbouw van de wijk Stadshagen. Je kunt er heerlijk zwemmen, wandelen en luieren.

Escape Room Zwolle Epic Journey, Zwolle

59,3 km
za, ma, di, wo, do, vr geopend € 99,00

Epic Journey draait om avontuur. Ooit een 4D escaperoom gedaan? zo niet dit is de spectaculaire kans om het te bleven in Epic Journey.

Varen in de Kop van Overijssel, Zwolle

64,3 km
ma t/m zo geopend

De Kop van Overijssel is een bekende doorvaartroute richting de Friese Meren, maar heeft ook als eindbestemming meer dan genoeg te bieden

Paintball Zwolle, Zwolle

61,0 km
ma t/m zo geopend € 25,00

De Wythemerplas bestaat uit een groot veld vol met obstakels. Snelheid en tactiek is belangrijk om op dit veld de overwinning te kunnen opeisen.

Kinderboerderij de Schellerhoeve, Zwolle

62,4 km
ma t/m zo geopend Gratis

Kom kennismaken met de dieren en help mee met de verzorging van de geiten, varkens, koeien, kippen, konijnen, cavia's en ezels.

Hanzestedenpad, Zwolle

63,2 km
ma t/m zo geopend

Het Hanzestedenpad van Zwolle naar Doesburg is een prachtige wandelroute en bestaat uit meerdere trajecten.

Wijkboerderij de Eemhoeve, Zwolle

64,2 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend

De Eemhoeve in Zwolle biedt wijkbewoners van jong tot oud, een plek om te ontspannen en te ontmoeten! Dieren en natuur staan daarbij centraal.

De Agnietenplas, Zwolle

63,1 km
ma t/m zo geopend

De Agnietenplas is ideaal voor een middagje zwem- of visplezier. Je vindt de Agnietenplas in de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht.

Djambo Kidsplay, Zwolle

62,3 km
za, zo, wo, do, vr geopend € 7,50

Djambo Kidsplay in Zwolle is een speelparadijs voor kinderen waarbij ook gedacht wordt aan comfort voor ouders!

Vaarroutes rondom Zwolle, Zwolle

63,5 km
ma t/m zo geopend

Zwolle is een knooppunt van waterwegen: de IJssel, de Vecht en het Zwarte Water komen hier samen. Van hieruit is het prachtig varen.

1234