(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>De Lutte, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelroute Dassen Hendrik Pad in De Lutte</div><div class='description'>Maak eens een wandeling over het 'Dassen Hendrik Pad' en geniet volop van Landgoed Egheria in De Lutte.</div> <div class='nivo-caption-price'>Laag Zuthem</div><div class='nivo-caption-inner'>Keltische Bomenroute in Laag Zuthem</div><div class='description'>Tijdens de Keltische Bomenroute, bij Buitenplaats De Colckhof, maak je kennis met de Keltische astrologie en de bijbehorende bomen en struiken.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandel- en Fietsroute Fliegerhorst Enschede</div><div class='description'>Sta via de fietsroute ‘Fliegerhorst’ bij Vliegveld Twente stil bij de Tweede Wereldoorlog.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle</div><div class='nivo-caption-inner'>Vechtdalroute: Spring maar achterop bij mij</div><div class='description'>Niets van het Vechtdal missen? Stap dan op de pedalen en fiets de Vechtdalroute tussen Zwolle en Darfeld in Duitsland.</div>

doen

 (331 gevonden)
toon op kaart

Nettebad, Osnabrück

79,2 km
ma t/m zo geopend. € 5,60

Kom naar het Nettebad voor actie, sport en wellness! Je vindt er nu ook de spectaculaire Sloop, een glijbaan met raketstart.

Twentebad, Hengelo Ov.

9,3 km
ma t/m zo geopend. € 4,10

Het Twentebad in Hengelo heeft een groot recreatiegedeelte met een heerlijke watertemperatuur en spectaculaire glijbanen.

Duursche waarden, Den Nul

55,7 km
ma t/m zo geopend.

De Duursche Waarden is een 120 hectare groot natuurgebied waar je prachtige wandelingen kunt maken.

Golfbaan Erve Braakman, Hoge Hexel

30,5 km
ma t/m zo geopend.

Golfclub Erve Braakman biedt zowel de geoefende als de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen ambiance deel te nemen aan de...

Wandelroute: Bougheimroute (20 km), Zwolle

64,3 km
ma t/m zo geopend.

Wandel door de omgeving van het dorp Beugel, wat vroeger Bougheim heette.

Kunstroute Genemuiden, Genemuiden

73,3 km
ma, di, wo, do, vr, za geopend. € 1,00

De Kunstroute Genemuiden is een inspirerende route langs architectuur, beeldende kunst en schilderkunst in deze plaats.

IJssellinie, Olst

54,9 km
ma t/m zo geopend.

De IJssellinie is een waterlinie die liep van Nijmegen tot aan Kampen en is vooral bekend als verdedigingswerk tijdens de Koude Oorlog.

Varen over de IJssel, Den Nul

55,7 km
ma t/m zo geopend.

De IJssel ontdekken kan natuurlijk het beste op de rivier zelf. Ga mee op de bood met schippers voor prachtige tochten, of ga op pad met eigen boot.

Kinderboerderij de Höfte, Oldenzaal

11,7 km
ma t/m zo geopend.

De Höfte in Oldenzaal heeft als doel om het publiek op een plezierige wijze in contact te brengen met het boeren- en buitenleven.

Outdoor Challenge Park, Oldenzaal

9,2 km
ma, di, wo, do, vr, zo geopend. € 16,00

Kom klimmen, kanovaren, schatzoeken en ontdekken op het Hulsbeek.

12345678910