(advertentie)
<a href='/doen/kinderwandelroute-over-de-tankenberg/detail.aspx?id=31050&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, € 2,95</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderwandelroute over de Tankenberg</div><div class='description'>Beleef deze betoverende familiewandeling over Landgoed Egheria en de Tankenberg in de Lutte en maak kennis met de wereld van Elfje Dageraad.</div></a> <a href='/doen/avonturenpark-hellendoorn/detail.aspx?id=10051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Leef je uit tijdens de meivakantie</div><div class='description'>Wil je een dag vol spanning en plezier? Kom dan naar Avonturenpark Hellendoorn waar je je prima kunt vermaken in de talloze attracties.</div></a> <a href='/doen/rondje-salland/detail.aspx?id=1581294&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nijverdal</div><div class='nivo-caption-inner'>Rondje Salland</div><div class='description'>Met de haren in de wind en de voeten op de pedalen dwars door Salland met de nieuwe fietsroute van maar liefst 205 km. </div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 11,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Beleef een avontuurlijke dag!</div><div class='description'>Ontdek attractiepark Slagharen in meer dan 30 attracties en shows. Blijf slapen op het vakantiepark en neem een duik in het waterpark Aqua Mexicana.</div></a>

doen

 (373 gevonden)
toon op kaart

Nettebad, Osnabrück

79,2 km
ma t/m zo geopend € 5,60

Kom naar het Nettebad voor actie, sport en wellness! Je vindt er nu ook de spectaculaire Sloop, een glijbaan met raketstart.

Milligerplas, Zwolle

67,6 km
ma t/m zo geopend Gratis

De Milligerplas is ontstaan door zandwinning voor de aanbouw van de wijk Stadshagen. Je kunt er heerlijk zwemmen, wandelen en luieren.

Aquadrome, Enschede

1,5 km
ma t/m zo geopend € 5,65

Zwemparadijs Aquadrome is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden.

Zwembad Het Slagman, Enschede

2,1 km
za, zo, wo, do geopend € 5,70

Het Slagman is een zwembad in Enschede-Noord en heeft een sportbad van 25 meter met glijbaan en een apart sta-diep instructiebad.

Zwembad Het Sportpark, Almelo

21,8 km
ma t/m zo geopend € 4,30

Bij Zwembad Het Sportpark kun je je prima vermaken in het binnenbad en de drie buitenbaden. Ook zijn er tal van andere activiteiten.

Zwembad De Vlaskoel, Tubbergen

22,4 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend € 4,60

Zwembad De Vlaskoel is een overdekt recreatiebad met een 25-meter bad, een extra verwarmd instructiebad en voorzieningen zoals bubbelbad en glijbanen.

Zwembad De Broene Eugte, Staphorst

64,2 km
za, ma, di, wo, do, vr geopend € 3,40

Bij Zwembad De Broene 'Eugte kun je terecht voor zwemlessen, aquasport en een leuke middag recreatie zwemmen.

Zwembad Brilmansdennen, Losser

9,7 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend € 3,50

Binnenwaterpret in het mooiste buiten! Zwembad Brilmansdennen is gunstig gelegen aan de rand van het dorp Losser.

Twentebad, Hengelo

9,3 km
ma t/m zo geopend € 4,10

Het Twentebad in Hengelo heeft een groot recreatiegedeelte met een heerlijke watertemperatuur en spectaculaire glijbanen.

Zwembad De Slag, Hardenberg

42,8 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend € 3,70

Bij Zwembad De Slag te Hardenberg kun je terecht voor een gezellige middag zwemmen, wellness, discozwemmen of diverse wedstrijden.

12345678910