(advertentie)
<a href='/doen/avontura-twentehallen/detail.aspx?id=832402&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoor Speelplezier</div><div class='description'>Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.</div></a> <a href='/doen/zwemparadijs-preston-palace/detail.aspx?id=11383&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Subtropisch zwemparadijs</div><div class='description'>Zwemmen wordt een spannende expeditie in het zwemparadijs Preston Palace met watervallen, whirlpools en een kinderbad met jungledieren. </div></a> <a href='/doen/indoor-speelparadijs-ballorig/detail.aspx?id=81443&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Wijhe, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kom lekker binnen spelen!</div><div class='description'>Kinderspeelparadijs Ballorig in Wijhe is het leukste indoor speelparadijs voor gezinsuitjes, kinderfeestjes en schoolreisjes.</div></a>

doen

 (424 gevonden)
toon op kaart

Starballs Bowling Enschede, Enschede

1,6 km
ma t/m zo geopend € 25,00

Starballs bowling Enschede is hét bowling-, pool- en snookercentrum van Twente.

Nettebad, Osnabrück

79,2 km
ma t/m zo geopend € 5,60

Kom naar het Nettebad voor actie, sport en wellness! Je vindt er nu ook de spectaculaire Sloop, een glijbaan met raketstart.

Aquadrome, Enschede

1,5 km
ma t/m zo geopend € 5,65

Zwemparadijs Aquadrome is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden.

Sport- en Recreatiecentrum De Kolk, Wierden

25,7 km
za, zo, ma, di, wo, vr geopend € 4,50

Het Sport- en recreatiebad De Kolk is hét zwemcentrum van Midden-Overijssel. Met een groot wedstrijdbad, een recreatiebad, een kleuter- en peuterbad...

Zwembad De Vlaskoel, Tubbergen

22,4 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend € 4,50

Zwembad De Vlaskoel is een overdekt recreatiebad met een 25-meter bad, een extra verwarmd instructiebad en voorzieningen zoals bubbelbad en glijbanen.

Zwembad De Broene Eugte, Staphorst

64,2 km
za, ma, di, wo, do, vr geopend € 3,30

Bij Zwembad De Broene 'Eugte kun je terecht voor zwemlessen, aquasport en een leuke middag recreatie zwemmen.

Twentebad, Hengelo

9,3 km
ma t/m zo geopend € 4,10

Het Twentebad in Hengelo heeft een groot recreatiegedeelte met een heerlijke watertemperatuur en spectaculaire glijbanen.

Zwembad De Slag, Hardenberg

42,8 km
zo, ma, di, wo, do, vr geopend € 3,65

Bij Zwembad De Slag te Hardenberg kun je terecht voor een gezellige middag zwemmen, wellness, discozwemmen of diverse wedstrijden.

Zwembad Het Sportpark, Almelo

21,8 km
ma t/m zo geopend € 4,30

Bij Zwembad Het Sportpark kun je je prima vermaken in het binnenbad en de drie buitenbaden. Ook zijn er tal van andere activiteiten.

Zwembad 't Wooldrik, Borne

14,1 km
ma t/m zo geopend € 3,40

Kom heerlijk zwemmen in het kleine knusse overdekte zwembad 't Wooldrik. Je kunt kiezen uit allerlei activiteiten.

12345678910