(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Goor, € 2,95</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelroute Stolpersteine in Goor</div><div class='description'>De Stolpersteine in Goor zijn door een wandelroute aan elkaar verbonden. Hierdoor kun je meer te weten komen over deze mini-monumentjes.</div> <div class='nivo-caption-price'>Sint Jansklooster, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Volg het Laarzenpad in Sint Jansklooster</div><div class='description'>Het Laarzenpad bij Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster is zo'n twee kilometer lang en loopt dwars door het rietland.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, € 4,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadswandeling Deventer</div><div class='description'>Elke dinsdag t/m zondagmiddag organiseert de VVV in samenwerking met het Gilde Deventer een stadswandeling onder leiding van ervaren gidsen. </div>

Ga er op uit

Wat is er vandaag te doen?

Wat is er vandaag te doen? Op deze pagina verzamelt OverUIT wandelingen door het bos, fietstochten, actieve uitjes, attractieparken en meer. Sorteer de lijst op afstand en prijs voor een voordelig dagje uit of selecteer in het linker menu een categorie. Op zoek naar een zwembad? Op deze pagina heeft OverUIT een lijst met zwembaden in de regio! Wekelijks gratis uit-tips ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

doen

 (310 gevonden)
toon op kaart

Starballs Bowling Enschede, Enschede

1,6 km
ma t/m zo geopend. € 25,00

Starballs bowling Enschede is hét bowling-, pool- en snookercentrum van Twente.

Wijthmenerplas, Zwolle

58,8 km
ma t/m zo geopend. Gratis

In het Zwolse buurtschap Wijthmen kun je heerlijk zwemmen, zonnen, surfen, vissen en wandelen aan Wijthmenerplas.

Milligerplas, Zwolle

67,6 km
ma t/m zo geopend. Gratis

De Milligerplas is ontstaan door zandwinning voor de aanbouw van de wijk Stadshagen. Je kunt er heerlijk zwemmen, wandelen en luieren.

Zwembad De Vlaskoel, Tubbergen

22,4 km
ma, di, wo, do, vr, zo geopend. € 4,50

Zwembad De Vlaskoel is een overdekt recreatiebad met een 25-meter bad, een extra verwarmd instructiebad en voorzieningen zoals bubbelbad en glijbanen.

Zwembad De Broene Eugte, Staphorst

64,2 km
ma, di, wo, do, vr, za geopend. € 3,30

Bij Zwembad De Broene 'Eugte kun je terecht voor zwemlessen, aquasport en een leuke middag recreatie zwemmen.

Zwembad De Slag, Hardenberg

42,8 km
ma, di, wo, do, vr, zo geopend. € 3,65

Bij Zwembad De Slag te Hardenberg kun je terecht voor een gezellige middag zwemmen, wellness, discozwemmen of diverse wedstrijden.

Aquadrome, Enschede

1,5 km
ma t/m zo geopend. € 5,65

Zwemparadijs Aquadrome is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden.

Zwembad Het Sportpark, Almelo

21,8 km
ma t/m zo geopend. € 4,30

Bij Zwembad Het Sportpark kun je je prima vermaken in het binnenbad en de drie buitenbaden. Ook zijn er tal van andere activiteiten.

Speelbos "De Kemmer", Oirschot

135,4 km
ma t/m zo geopend. Gratis

In Speelbos De Kemmer kun je naar hartenlust klimmen, klauteren, hutten bouwen en nog veel meer. In het bos zijn verschillende dieren verborgen die...

Wandelroute Dal van de Beerze, Oirschot

134,7 km
ma t/m zo geopend.

Volg de slingerende beek de Beerze naar de Spoordonkse Watermolen, loop rond de overstromingsvlakte van de Beerze en tuur naar de vele vogels.

12345678910