(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Eibergen, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hof van Eckberge</div><div class='description'>Hof van Eckberge is een veelzijdige speel- en belevingsaccommodatie in Eibergen met binnen- en buitenattracties!</div> <div class='nivo-caption-price'>Ermelo, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Klimbos Ermelo</div><div class='description'>Kom naar Klimbos Ermelo dat middenin de bossen van de prachtige Veluwe ligt en waar je je grenzen klimmend kunt verleggen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tilburg, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Speurtocht</div><div class='description'>Wilt u iets leuks doen met uw kinderen? Wat denkt u van deze gezinsspeurtocht. De speurtocht is ca. 1,5 km lang en voert u langs diverse mooie plekjes in de binnenstad van Tilburg. De kinderen moeten diverse vragen beantwoorden over wat ze zien. </div> <div class='nivo-caption-price'>Osnabrück, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Zoo Osnabrück in de voorjaarsvakantie</div><div class='description'>Zoo Osnabrück is een prachtige dierentuin net over de grens met o.a. olifanten, neushoorns, giraffen, Alpaca's en leuke thema-eilanden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoorspeelplezier in Zwolle</div><div class='description'>Djambo Kidsplay is een nieuw concept: een speelparadijs voor kinderen waarbij ook gedacht wordt aan comfort voor ouders!</div> <div class='nivo-caption-price'>Nordhorn, € 9,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bezoek Tierpark Nordorn in de voorjaarsvakantie</div><div class='description'>Tierpark Nordhorn is met jaarlijks 420.000 bezoekers een van de meest geliefde uitstapjes, vlak bij de Nederlandse grens.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoor Speelplezier in Enschede</div><div class='description'>Avontura Twentehallen is een overdekte speeltuin. Ruim 2.500 m2 aan speelplezier voor alle kinderen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Rheine, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Dierentuin over de grens</div><div class='description'>Naturzoo Rheine is een prachtig park met 900 dieren van 100 diersoorten in mooie open verblijven. </div>

Ga er op uit

Wat is er vandaag te doen?

Wat is er vandaag te doen? Op deze pagina verzamelt OverUIT wandelingen door het bos, fietstochten, actieve uitjes, attractieparken en meer. Sorteer de lijst op afstand en prijs voor een voordelig dagje uit of selecteer in het linker menu een categorie. Op zoek naar een zwembad? Op deze pagina heeft OverUIT een lijst met zwembaden in de regio! Wekelijks gratis uit-tips ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

doen

 (1678 gevonden)
toon op kaart

Kasteel Maurick, Vught

125,8 km
ma, di, wo, do, vr, za geopend.

Een prachtig kasteel waar je alles kan bekijken.

Bowling & Partycentrum Breda, Breda

160,9 km
ma t/m zo geopend. € 22,00

Denk jij een strike te kunnen gooien? Kom dan naar Bowling & Partycentrum in Breda

Bowlingpoint, Breda

164,1 km
ma t/m zo geopend.

Voor het altijd leuke en gezellige spelletje bowlen kom je naar het gloednieuwe Bowlingpoint te Breda

Zuiderpoortcafé , Budel

140,6 km
ma t/m zo geopend.

Wil jij een sportief kinderfeestje of juist een thema kinderfeestje? Dan ben je op de juiste plek bij Zuiderpoortcafé in Budel!

De Bosparel, Bakel

113,8 km
ma t/m zo geopend.

DeBosparel organiseert diverse workshops en activiteiten waaronder solex rijden, segway rijden, pimp je dier en nog veel meer.

Starballs Bowling Enschede, Enschede

1,6 km
ma t/m zo geopend. € 25,00

Starballs bowling Enschede is hét bowling-, pool- en snookercentrum van Twente.

Bowling bij Merlijn, Oosterhout (Nb)

153,6 km
di, wo, do, vr, za, zo geopend. € 21,50

Bij Merlijn kan er lekker worden gegeten, maar er kan ook een balletje worden gegooid op een van de 8 moderne bowlingbanen.

Poolcentrum 4 Friends, Tilburg

143,8 km
ma t/m zo geopend. € 7,80

Kom eens langs bij Poolcentrum 4 Friends te Tilburg en laat je verrassen door de gemoedelijke sfeer. Poolcentrum 4 Friends biedt voldoende ruimte...

De Romein, Tilburg

143,2 km
ma t/m zo geopend. € 8,00

Bij De Romein in Tilburg kunt u terecht voor poolen, darts en biljarten!

Pool & Snooker The Shooter, Schijndel

120,5 km
ma t/m zo geopend. € 10,00

Een leuke plek om een potje pool of snooker te spelen.

12345678910