(advertentie)
<a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/nostalgische-oogstdag/detail.aspx?id=1606086&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, di 24 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Nostalgische Oogstdag Ootmarsum</div><div class='description'>Op dinsdag 24 juli halen de pachters de oogst op traditionele wijze binnen met oude werktuigen en paard en wagen.</div></a> <a href='/museum/expositie-het-brein-lwl-museum-munster/detail.aspx?id=1732225&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Münster, € 6,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Het brein in LWL museum</div><div class='description'>Neem een kijkje in je hoofd! Ontdek wat daar gebeurt, hoe zich een persoonlijkheid vormt, gevoelens ontstaan of plannen worden gesmeed.</div></a>
Word Up - Poetry Slam
(advertentie)

Word Up - Poetry Slam

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 17 mei 2018 is het al weer het derde jaar dat er een aantrekkelijk avondprogramma wordt georganiseerd op het gebied van poëzie en het gesproken woord. Word Up Poetry Slam is een competitie, die gedurende het jaar plaatsvindt en bestaat uit vier voorrondes. Deze wordt afgesloten met een grande finale. De winnaar van Word Up Poetry Slam bemachtigd naast prijzengeld een plek in de halve finale van het Nederlands kampioenschap Poetry Slam.

Een Word Up avond bestaat uit een Poetry Slam voorronde, een inspirerende gastspreker en wordt omlijst met muziek. De gastspreker van de avond is Chelsea Oost. Chelsea heeft eerder zelf deelgenomen aan de Word Up Poetry Slam en in de halve finale gestaan van het NK Poetry Slam. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een ware woordkunstenaar. Chelsea schrijft pakkende teksten met diepzinnige onderwerpen en is zeer creatief met zijn woordspelingen, wat veelal eindigt in een enthousiast publiek.

Wil jij zelf meedoen aan de volgende editie? Meld je aan bij Vera Lammerink: worduppoetryslam@gmail.com.

foto: Pixabay.com

waar: Proeflokaal België, Almelo

datum: 17 mei 2018

aanvang: 20:00 uur

einde: 22:30 uur

prijs: Gratis

type: Lezingen, Gratis

telefoon: 0546-4533650546-453365