(advertentie)
<a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Walk&Talk café
(advertentie)

Walk&Talk café

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 11 oktober 2019 is de Walk & Talk; de koffiepauze voor werkzoekenden. Want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Tijdens de bijeenkomst kun je al je vragen met betrekking tot het zetten van de volgende stap in je loopbaan bespreken. We praten over je missie. Dat wil zeggen dat je praat over het vinden van werk dat bij jou past en waar jij voor gaat. Daarvoor zul je goed moeten uitzoeken wie je precies bent en wat bij je past en je hoort inspirerende verhalen van collega werkzoekenden.

Ronald Geesink van Kernvoud heeft zich verbonden als vrijwilliger aan de Walk & Talk. Hij is gespecialiseerd in loopbaan vragen en –trajecten. Met hem kun je in gesprek.

Foto:Bibliotheek Enschede/ mail

website: bekijk de website

waar: Bibliotheek Enschede, Enschede

datum: 11 okt 2019

aanvang: 00:00 uur

einde: 00:00 uur

prijs: Gratis

type: Overig, Gratis

telefoon: 053-4804804053-4804804