(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Doe mee aan 'Winter in Overijssel'</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, di 24 okt, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Hans & Grietje de Musical in Steenwijk</div><div class='description'>Kom dinsdag 24 oktober, in de herfstvakantie, naar de Meenthe in Steenwijk voor de gezellige familiemusical Hans en Grietje. </div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 9,99</div><div class='nivo-caption-inner'>Haunted House Zwolle</div><div class='description'>De voormalige stadsgevangenis de Sassenpoort in Zwolle is van 26 t/m 29 oktober, in de herfstvakantie, omgetoverd tot een professioneel Haunted House.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo, do 26 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Sleepstorm in Metropool</div><div class='description'>Melancholische electro-rock-pop is de naam van hun eclectische muziekstroming. Op 26 oktober in Metropool.</div>
VVV Vogelspottoer
(advertentie)

VVV Vogelspottoer

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdagmorgen 22 april 2017 wordt er in het natuurgebied Egheria in De Lutte o.l.v. een deskundige een vogelspottoer georganiseerd. 

De bossen van Egheria zijn landelijk bekend om hun rijkdom aan bosvogels, met name de talrijke spechten. Eén van  de meest zeldzame spechtensoorten, de Middelste Bonte Specht komt hier in een groot aantal voor.

Onder deskundige leiding van vogelgidsen van Vogelwerkgroep Losser wordt niet alleen op zoek gegaan naar deze specht, maar zullen alle vogelsoorten die de gidsen onderweg horen of zien toegelicht worden. De route is ongeveer 4 km. lang en voert langs de Tankenberg en de Paasberg via het oude Erve Middelkamp door bossen en kleinschalig cultuurland. Goed schoeisel en een verrekijker zijn aanbevolen.

De start is zaterdag 22 april om 08.00 uur ’s morgens op de parkeerplaats van Pannenkoekhoes “De Stroper”, Bentheimerstraat 25 in De Lutte. Rond 10.30 uur is iedereen hier weer terug en staat er koffie of thee met wat lekkers klaar.

Tevens zal er op zaterdagochtend 27 mei nog een vogelspottour maar dan in Losser deze gaat door natuurgebied de Zandbergen en Oelemars.

waar: Centrum De Lutte, De Lutte

datum: 22 apr 2017

aanvang: 08:00 uur

einde: 10:30 uur

type: Excursie, Wandelen / Fietsen, Meivakantie