(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo</div><div class='nivo-caption-inner'>Culivent Almelo</div><div class='description'>Op 23 t/m 25 juni is het weer zover: dan is de vijfde editie van het succesvolle culinaire evenement 'CULIVENT' in het Hagenpark.</div> <div class='nivo-caption-price'>Aalten Gelderland, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Farm & Countryfair Aalten</div><div class='description'>Dit buitenfeest staat van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni in het teken van het goede landleven met foodtrucks, workshops, kunst, stands en muziek.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>IJsselbiënnale</div><div class='description'></div>
VVV Vogelspottoer
(advertentie)

VVV Vogelspottoer

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdagmorgen 22 april 2017 wordt er in het natuurgebied Egheria in De Lutte o.l.v. een deskundige een vogelspottoer georganiseerd. 

De bossen van Egheria zijn landelijk bekend om hun rijkdom aan bosvogels, met name de talrijke spechten. Eén van  de meest zeldzame spechtensoorten, de Middelste Bonte Specht komt hier in een groot aantal voor.

Onder deskundige leiding van vogelgidsen van Vogelwerkgroep Losser wordt niet alleen op zoek gegaan naar deze specht, maar zullen alle vogelsoorten die de gidsen onderweg horen of zien toegelicht worden. De route is ongeveer 4 km. lang en voert langs de Tankenberg en de Paasberg via het oude Erve Middelkamp door bossen en kleinschalig cultuurland. Goed schoeisel en een verrekijker zijn aanbevolen.

De start is zaterdag 22 april om 08.00 uur ’s morgens op de parkeerplaats van Pannenkoekhoes “De Stroper”, Bentheimerstraat 25 in De Lutte. Rond 10.30 uur is iedereen hier weer terug en staat er koffie of thee met wat lekkers klaar.

Tevens zal er op zaterdagochtend 27 mei nog een vogelspottour maar dan in Losser deze gaat door natuurgebied de Zandbergen en Oelemars.

waar: Centrum De Lutte, De Lutte

datum: 22 apr 2017

aanvang: 08:00 uur

einde: 10:30 uur

type: Excursie, Wandelen / Fietsen, Meivakantie