(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle | Win vrijkaarten!</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 19 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerbrocante aan de IJssel</div><div class='description'>Zaterdag 19 augustus is het weer tijd voor Zomerbrocante aan de IJssel in Deventer vol antiek, nostalgisch speelgoed en vintage design.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Het Verzet Kraakt!</div><div class='description'></div>
Vlooienmarkt
(advertentie)

Vlooienmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 24 maart 2018 start in de Diamanthal, aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug, het nieuwe vlooienmarktseizoen. Kom langs en geniet van prullaria, curiosa en antiek!

Deze markt is al jaren een begrip, voor standhouders en bezoekers. Trefwoorden zijn, prachtige locatie, bereikbaarheid, verscheidenheid aan spullen en een gezellige sfeer.

Elke 4e zaterdag van de maand van september t/m april komen in deze accommodatie een groot aantal standhouders hier hun spullen te koop aanbieden. De koopwaar bestaat uit een grote variatie aan gebruikte, overjarige of antieke spullen, maar ook curiosa en hebbedingetjes zijn er volop te vinden.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers van manege de Diamanthal, dus niet commercieel.

Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. 

Voor info, zie www.diamanthal.nl

waar: Diamanthal, Balkbrug

datum: 24 mrt 2018

aanvang: 08:00 uur

einde: 13:00 uur

prijs: € 1,50 (Volwassene)

extra prijsinformatie: Kinderen gratis

type: Beurzen / Markten, Meivakantie