(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Doe mee aan 'Winter in Overijssel'</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Middeleeuws Weekend Dragonheart</div><div class='description'>Kom op 21 en 22 oktober kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Leuk uitje voor de herfstvakantie!</div> <div class='nivo-caption-price'>Markelo</div><div class='nivo-caption-inner'>Boerderijverlichting Markelo</div><div class='description'>In de herfstvakantie, van 19 t/m 29 oktober, kun je een route volgen langs sfeervolle verlichte panden in en om Markelo.</div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, za 21 okt, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>U2 Muziekfeest in Steenwijk</div><div class='description'>Zaterdagavond 21 oktober, in de herfstvakantie, wordt in De Meenthe in Steenwijk voor het eerst 'Het Grote U2 Muziekfeest' gehouden.</div>
Vlooienmarkt
(advertentie)

Vlooienmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 24 maart 2018 start in de Diamanthal, aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug, het nieuwe vlooienmarktseizoen. Kom langs en geniet van prullaria, curiosa en antiek!

Deze markt is al jaren een begrip, voor standhouders en bezoekers. Trefwoorden zijn, prachtige locatie, bereikbaarheid, verscheidenheid aan spullen en een gezellige sfeer.

Elke 4e zaterdag van de maand van september t/m april komen in deze accommodatie een groot aantal standhouders hier hun spullen te koop aanbieden. De koopwaar bestaat uit een grote variatie aan gebruikte, overjarige of antieke spullen, maar ook curiosa en hebbedingetjes zijn er volop te vinden.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers van manege de Diamanthal, dus niet commercieel.

Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. 

Voor info, zie www.diamanthal.nl

waar: Diamanthal, Balkbrug

datum: 24 mrt 2018

aanvang: 08:00 uur

einde: 13:00 uur

prijs: € 1,50 (Volwassene)

extra prijsinformatie: Kinderen gratis

type: Beurzen / Markten