(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Lepeltje Lepeltje in Zwolle</div><div class='description'>Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli 2017 proeft Zwolle de meest uiteenlopende gerechten in het Ter Pelkwijkpark. 
</div> <div class='nivo-caption-price'>Hertme, za 1 jul, € 26,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Afrikafestival Hertme</div><div class='description'>Ga zaterdag 1 en zondag 2 juli naar het Openluchttheater Hertme en beleef Afrika in muziek, amusement en exotisch eten.</div> <div class='nivo-caption-price'>Lierderholthuis</div><div class='nivo-caption-inner'>Feestweekend Lierderholthuis</div><div class='description'>Het gezelligste feestweekend van Salland is van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli in Lierderholthuis.</div>
Vlooienmarkt
(advertentie)

Vlooienmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 22 april 2017 wordt weer de maandelijkse vlooienmarkt in de Diamanthal in Balkbrug gehouden. De markt duurt van 08.00 tot 13.00 uur.

Gemoedelijk en gezellig
Elke 4e zaterdag van de maand, van september tot en met april, wordt hier in het fraaie manege complex door een grote groep enthousiaste vrijwilligers deze markt gerund. De opbrengst komt geheel ten goede aan de exploitatie van de hal. Vanwege de niet commerciële opzet, is de sfeer erg gemoedelijk. Het betreft een vlooienmarkt, dat betekend dat minimaal 70% van de goederen uit gebruikt, oud of verouderd, overjarig of antiek moed bestaan. Ook handmatig of hobbymatig gemaakte spullen mogen worden aangeboden.

De (grond) standplaatsen zijn erg goedkoop, dus voor het aanbieden van koopwaar is een standje zeker het proberen waard. Bezoekers betalen slechts € 1,50 entree, kinderen gratis. Het parkeren kan volop gratis rond de hallen.

Opgave standhouders: Mevr. Veldman, tel.0529-484034
Voor info: www.diamanthal.nl

 

 

 

waar: Diamanthal, Balkbrug

datum: 22 apr 2017

aanvang: 08:00 uur

einde: 13:00 uur

prijs: € 1,50 (Volwassene)

extra prijsinformatie: Kinderen gratis

type: Beurzen / Markten, Meivakantie