(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, di 9 mei, € 31,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Ciske de Rat - de musical in Zwolle</div><div class='description'>De Nederlandse hitmusical Ciske de Rat staat nog één keer met de eerste Ciske op het podium. Dit seizoen neemt Danny de Munk afscheid van Ciske de Rat, de rol van zijn leven.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 30 apr, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Lentewandeling door Hof Espelo</div><div class='description'>Zin in een extra lange wandeling? Trek dan zondag 30 april de wandelschoenen aan en ga samen met de natuurgidsen op stap.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo Ov., zo 30 apr, € 23,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Joan Osborne in Metropool</div><div class='description'>Joan Osborne met supportact: Lea Kliphuis nu bij Metropool Hengelo. </div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Win vrijkaarten</div><div class='description'></div>
Vlooienmarkt
(advertentie)

Vlooienmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 22 april 2017 wordt weer de maandelijkse vlooienmarkt in de Diamanthal in Balkbrug gehouden. De markt duurt van 08.00 tot 13.00 uur.

Gemoedelijk en gezellig
Elke 4e zaterdag van de maand, van september tot en met april, wordt hier in het fraaie manege complex door een grote groep enthousiaste vrijwilligers deze markt gerund. De opbrengst komt geheel ten goede aan de exploitatie van de hal. Vanwege de niet commerciële opzet, is de sfeer erg gemoedelijk. Het betreft een vlooienmarkt, dat betekend dat minimaal 70% van de goederen uit gebruikt, oud of verouderd, overjarig of antiek moed bestaan. Ook handmatig of hobbymatig gemaakte spullen mogen worden aangeboden.

De (grond) standplaatsen zijn erg goedkoop, dus voor het aanbieden van koopwaar is een standje zeker het proberen waard. Bezoekers betalen slechts € 1,50 entree, kinderen gratis. Het parkeren kan volop gratis rond de hallen.

Opgave standhouders: Mevr. Veldman, tel.0529-484034
Voor info: www.diamanthal.nl

 

 

 

waar: Diamanthal, Balkbrug

datum: 22 apr 2017

aanvang: 08:00 uur

einde: 13:00 uur

prijs: € 1,50 (Volwassene)

extra prijsinformatie: Kinderen gratis

type: Beurzen / Markten, Meivakantie