(advertentie)
<a href='/alles/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Vindiets fashion swap
(advertentie)

Vindiets fashion swap

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdagavond 11 oktober 2019 vindt een ‘Vindiets fashion swap’ plaats bij Concordia. Tijdens deze avond kan iedereen mooie (merk)kleding, schoenen en accessoires ruilen met spullen van anderen. De expositieruimte aan de Langestraat 56 wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een modeparadijs. De avond wordt georganiseerd als afsluiter van de Dutch Sustainable Fashion Week, die van 4 t/m 13 oktober plaatsvindt.

Tijdens de ruilavond kunnen mensen een ‘nieuwe’ garderobe bij elkaar snuffelen. Het concept: “Breng in wat je niet meer draagt, maar wat te mooi is om weg te gooien en ruil het op de swap avond voor iets wat een ander niet meer draagt.” vertelt Anke Laarhuis. “Je mag alles meenemen, zolang het er mooi en netjes uitziet en schoon is. Het hoeft niet bij dit seizoen te passen. Ook accessoires zijn welkom: die mooie tas, ketting of riem die je maar aan blijft kijken. Die schoenen die net niet lekker zitten of die jas die je gewoon niet draagt: maak iemand anders er blij mee!” 

De organisatie wil mensen tijdens deze swap avond laten ervaren hoe leuk het is om mode een tweede of derde leven te geven. “Iets wat jij niet meer mooi vindt, staat een ander weer fantastisch. Laat je bij het swappen niet direct afschrikken door de kleur of maat van een kledingstuk: een verfbadje doet wonderen en kleding kan vermaakt worden zodat het bij jou past” vertelt Anke. Een aantal studenten styling van ROC van Twente loopt deze avond rond om te laten zien hoe je kleding kunt ‘ophippen’ en onverwachte combinaties maakt om bezoekers te inspireren.

Tickets voor deelname aan de Fashion Swap op 11 oktober: concordia.nl.
Kleding, accessoires en schoenen moeten van tevoren worden ingebracht bij Concordia aan de Langestraat 56 op: donderdag 10 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur en vrijdag 11 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur. Alle spullen worden geselecteerd en ingehangen in de ‘winkel’ die op die vrijdag van 19.30 tot 22.30 uur haar deuren opent. Wees selectief met het inbrengen spullen of een kledingstuk: “Wanneer je iets mooie inbrengt,  gaat iedereen ook weer met iets moois naar huis. Come as you are, leave as a star” aldus Anke.

Overgebleven spullen?
Kleding en en spullen die na de ruilavond overblijven, komen goed terecht. Tactus Verslavingszorg organiseert met de overgebleven spullen een ruilavond voor vrouwen die weer opkrabbelen en mee willen en kunnen draaien in de maatschappij.

Foto:Concordia/ mail

 

website: bekijk de website

waar: Auditorium Concordia, Enschede

prijs: € 7,50 (p.p)

type: Overig

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
do18:00-21:00
vr10:00-14:00
zagesloten
zogesloten

reserveer