(advertentie)
<a href='/alles/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
TEDxStadkamer
(advertentie)

TEDxStadkamer

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 10 oktober 2019 vindt in Stadkamer de eerste editie van TEDxStadkamer plaatst. Vijf inspirerende sprekers vertellen in persoonlijke verhalen over hun ervaringen met het thema ‘Onderwijs en vernieuwing’.

Zo vertelt Koen Wessels over de paradox van ‘het’ onderwijs waarin het dominante idee leeft dat school een veilige, geïsoleerde plek is om je voor te bereiden op het leven van later. Terwijl de scholier hier en nu is vervlochten met de complexe uitdagingen en ervaringen van de tijd waarin we leven. Is het tijd om in het onderwijs meer ruimte te openen voor die ‘vervlochtenheid’? En wat zou dat betekenen?

Karien Dommerholt neemt je mee op reis door ‘Onderwijs-vernieuwland’. Ze gaat in op de vraag ‘It takes a village to raise a child, maar waar vind ik de village die bij mij(n kinderen) past?’. Daarnaast vertellen ook Marlies ter Beek, Diede Bongertman, Jael de Jong Weissman over hun verhaal over onderwijs en vernieuwing.

TEDxStadkamer begint met een gezamenlijke lunch en sluit af met een borrel. Dit biedt bezoekers de ruimte om te netwerken en ook eigen verhalen te delen met medebezoekers en sprekers. TEDxStadkamer wordt mede mogelijk gemaakt door Hogeschool Windesheim.

Over TEDx
Ken je de beroemde TED-talks? Je weet wel, die filmpjes van inspirerende talks van bekende sprekers tijdens grote TED-events. Vanuit de gedachte “ideas worth spreading” maakt TEDx het mogelijk een TED-achtig evenement te organiseren voor een lokale doelgroep. Deze lokale evenementen heten TEDx, waarbij de x betekent dat het event onafhankelijk van TED georganiseerd is. De TED Conference ondersteunt deze evenementen met diverse handleidingen en richtlijnen. TEDxStadkamer wordt onafhankelijk van TED georganiseerd. Meer informatie over TEDx kan gevonden worden op de website van TED: www.ted.com/tedx

Datum: 10 oktober van 12.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: Stadkamer Centrum
Kaarten: Tickets zijn te koop via www.stadkamer.nl/tedx (25,00 euro incl. lunch en borrel).

Foto:Pixabay.com/ free-photos

 

website: bekijk de website

waar: Stadkamer Zwolle Centrum, Zwolle

datum: 10 okt 2019

aanvang: 12:30 uur

einde: 17:00 uur

prijs: € 25,00 (p.p)

extra prijsinformatie: incl. lunch en borrel

type: Overig