(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Prijsvraag Zomer in Overijssel</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 31 aug, € 11,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle</div><div class='description'>Van donderdag 31 augustus t/m zondag 3 september vindt de 6e editie van het Stadsfestival Zwolle plaats met muziek, dans en theater. </div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, vr 25 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Profronde Almelo</div><div class='description'>Geniet van wielersport van de bovenste plank met profrenners, de Dikke Banden Race en veel muziek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Helders Fees</div><div class='description'>Kom van 20 t/m 26 augustus naar het Helders Fees in Hellendoorn voor heel veel optredens en leuke activiteiten.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Muziek vanaf de vijvers van het Roombeek</div><div class='description'>Muziek vanaf de vijvers van het Roombeek. Met vandaag muziek van Teaser en Butterfly.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Het Verzet Kraakt!</div><div class='description'></div>
Staphorst op de Catwalk
(advertentie)

Staphorst op de Catwalk

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 20 en vrijdag 21 april 2017 wordt het jaarlijkse 'Staphorst op de Catwalk' georganiseerd. Dit jaar in IJhorst.

Staphorst op de Catwalk | Trending Staphorst

Een cultuur is verweven met gewoonten, gebruiken en verwachtingen. Klederdracht is in de gemeente Staphorst jarenlang het straatbeeld geweest van traditie. Een prachtige traditie welke Staphorst met trots draagt. Inwoonster en creatief onderneemster Annet van Strik wist van dit kleedgedrag tegen alle gebruiken, gewoonten en verwachtingen in een nieuwe trend te zetten door Staphorst op de Catwalk.
Op 20 en 21 april 2017 weet zij verrassende modeshow neer te zetten die plaatsvindt in IJhorst.

Nieuwe creaties
Traditionele stoffen vermaakt tot prachtige draagbare creaties of kledingstukken uit de dracht op een andere wijze toepassen zolang het maar een knipoog heeft naar de klederdracht uit Staphorst. Annet ontwerpt zelf kledingstukken bij gelegenheid maar heeft door haar concept Staphorst op de Catwalk zo op geheel eigen wijze  anderen weten aan te zetten tot het creëren van prachtige creaties. Een unieke wijze om de bijzondere stoffen en kledingstukken niet te laten verdwijnen maar juist door een andere toepassing in het straatbeeld te houden. Voor Staphorst op de catwalk worden coupeuses en ontwerpers uitgedaagd om het nog even gekker, mooier of meer bijzonder te maken. Deze show is bij uitstek de plaats om draagbare en niet draagbare creaties te tonen.

Modeshow en goede doelen
'Trending Staphorst' geeft editie 2017 van Staphorst op de Catwalk een geheel eigen karakter. Hoe eigen? Dat wordt ontdekt in de modeshow op 20 en 21 april waar meer dan 30 creaties de revue passeren in het kerkgebouw in IJhorst aan de Kerkweg.

De voorverkoop is begonnen, kaarten zijn verkrijgbaar tegen een vergoeding van € 10,00 in IJhorst bij Kroko, in Staphorst bij Hilleen Mode en in Rouveen bij Stegeman Textiel.
De aanvang is om 19.30 uur en de show begint om 20.00 uur.
De avond wordt muzikaal ondersteund door het MEC Rouveen, accessoires tijdens de modeshow worden beschikbaar gesteld door modewinkels uit Staphorst. Koffieverkoop komt ten goede van de kerkgemeenschap IJhorst-de Wijk, consumptie en wijnverkoop door Soroptimisten ten behoeve van een goed doel, voor en na de show zijn bezoekers welkom in het dienstgebouw naast de kerk waar Staphorster stoffen, mooie mode, Stichting Staphorster Stipwerk en andere staphorster artikelen te bezoeken en bewonderen zijn.
Een bijzonder avond in een prachtige ambiance.

waar: Hervormde Kerk IJhorst, IJhorst

prijs: € 10,00 (p.p)

type: Evenementen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
do20:00-00:00
vr20:00-00:00
zagesloten
zogesloten