(advertentie)
<a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Restantenmarkt Rijssen
(advertentie)

Restantenmarkt Rijssen

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 29 augustus 2019 is het weer zover: dan zal de halfjaarlijkse restantenmarkt plaatsvinden in koopcentrum Rijssen.

De laatste opruimingsartikelen en seizoensrestanten worden gedurende deze dag aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Zowel in de winkels als buiten op de kramen kun je profiteren van koopjes en enorme kortingen.

Tijdens de restantenmarkt zijn de winkels open tot 21.00 uur. De ondernemers van koopcentrum Rijssen heten je van harte welkom en wensen je een prettig verblijf.

foto: Pixabay.com / Victoria_Borodinova

website: bekijk de website

waar: Centrum Rijssen, Rijssen

datum: 29 aug 2019

aanvang: 09:30 uur

einde: 21:00 uur

type: Beurzen / Markten