(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Doe mee aan 'Winter in Overijssel'</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Holten, zo 22 okt</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstwandeling Holterpad</div><div class='description'>Maak in de herfstvakantie op zondag 22 oktober 2017 een herfstwandeling over het Holterpad.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Middeleeuws Weekend Dragonheart</div><div class='description'>Kom op 21 en 22 oktober kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Leuk uitje voor de herfstvakantie!</div> <div class='nivo-caption-price'>Markelo</div><div class='nivo-caption-inner'>Boerderijverlichting Markelo</div><div class='description'>In de herfstvakantie, van 19 t/m 29 oktober, kun je een route volgen langs sfeervolle verlichte panden in en om Markelo.</div>
Lezing: Van pijnbank tot enkelband
(advertentie)

Lezing: Van pijnbank tot enkelband

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 21 april 2017 geeft Jan Vlug de lezing 'van pijnbank tot enkelband' in het Geert Groote Huis in Deventer. De lezing gaat over 'recht door de tijd' heen en wordt gegeven door strafpleiter Jan Vlug.

Hoe verliep de rechtspraak in de tijd van Geert Groote? En hoe ging het ervoor en erna? Kunnen we tevreden zijn met ons huidige rechtssysteem of moeten we heimwee hebben naar het systeem van weleer? Jan Vlug neemt ons op 21 april mee terug in de tijd.

De lezing duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 7,50.

Over Jan Vlug
Vlug is sinds 1991 advocaat. Hij heeft met name bekendheid gekregen als raadsman van de zogenaamde ‘klusjesman’ in de Deventer moordzaak. Ook tekende hij voor de verdediging van Jasper S. en was hij raadsman bij de moord op Marianne Vaatstra. Hij studeerde rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vlug is gastdocent bij diverse onderwijsinstellingen en lid van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten in het arrondissement Overijssel. Hij maakt deel uit van het advocatenkantoor Vlug, Huisman, Maarsingh Strafpleiters.

Toegangsprijs
Toegang kost € 7,50. Voor vrienden van het Museum Geert Groote Huis is de toegang gratis. Reserveren kun je doen via: reserveringen@geertgrootehuis.nl

Ontvangst: 15.45 uur
Begin lezing: 16.00 uur
Einde bijeenkomst: 18.00 uur
Locatie: Geert Groote Huis. Lamme van Dieseplein 4, 7411 LX Deventer

waar: Geert Groote Huis, Deventer

datum: 21 apr 2017

aanvang: 16:00 uur

einde: 18:00 uur

prijs: € 7,50

type: Lezingen

telefoon: 0570-8589990570-858999