(advertentie)
<a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/nostalgische-oogstdag/detail.aspx?id=1606086&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, di 24 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Nostalgische Oogstdag Ootmarsum</div><div class='description'>Op dinsdag 24 juli halen de pachters de oogst op traditionele wijze binnen met oude werktuigen en paard en wagen.</div></a> <a href='/museum/expositie-het-brein-lwl-museum-munster/detail.aspx?id=1732225&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Münster, € 6,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Het brein in LWL museum</div><div class='description'>Neem een kijkje in je hoofd! Ontdek wat daar gebeurt, hoe zich een persoonlijkheid vormt, gevoelens ontstaan of plannen worden gesmeed.</div></a>
Lezing: Hoe ontstaat stress?
(advertentie)

Lezing: Hoe ontstaat stress?

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 18 januari 2018 legt Martin de Witte in een lezing uit hoe stress ontstaat en hoe je lichaam daarop reageert.

De Witte help cliënten zichzelf van hun emotionele problemen te verlossen. Door een nare ervaring krijg je een verstoring in de energiebanen van je lichaam, die we kennen uit de acupunctuur. Denk je terug aan die ervaring dan ervaar je negatieve emoties, die je ook kunt voelen, bijvoorbeeld als een dichtgeknepen keel bij verdriet.

Vrijwilligers uit het publiek mogen zich laten behandelen voor een lichamelijk, stress gerelateerd probleem of voor een emotioneel probleem. Hij laat hiermee zien dat de methode echt werkt.

Martin de Witte is Emotietherapeut in Almelo. Hij maakt gebruik van EFT (Emotional Freedom Techniques) om cliënten te helpen zichzelf snel van hun emotionele problemen te verlossen.

Wanneer: 18 januari, 19.30uur.
Waar: Theaterzaal de Evenaar
Entree: €2,50 (incl koffie / thee)

foto: Pixabay

waar: Bibliotheek, Almelo

datum: 18 jan 2018

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 2,50 (p.p.)

type: Lezingen

telefoon: 0546-8220050546-822005