(advertentie)
<a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/nostalgische-oogstdag/detail.aspx?id=1606086&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, di 24 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Nostalgische Oogstdag Ootmarsum</div><div class='description'>Op dinsdag 24 juli halen de pachters de oogst op traditionele wijze binnen met oude werktuigen en paard en wagen.</div></a> <a href='/museum/expositie-het-brein-lwl-museum-munster/detail.aspx?id=1732225&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Münster, € 6,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Expositie: Het brein in LWL museum</div><div class='description'>Neem een kijkje in je hoofd! Ontdek wat daar gebeurt, hoe zich een persoonlijkheid vormt, gevoelens ontstaan of plannen worden gesmeed.</div></a>
Lezing: Daphne Deckers over het moederschap
(advertentie)

Lezing: Daphne Deckers over het moederschap

0,0 (0 beoordelingen)

Tv-ster en schrijfster Daphne Deckers komt naar Hengelo. Donderdagavond 18 januari 2018 gaat ze met Ivan Borghstijn in gesprek over haar boek Sterrenstof dat gewijd is aan het moederschap. 

In Sterrenstof beschrijft Daphne Deckers openhartig hoe zij de verschillende fases van haar moederschap heeft beleefd. Samen met haar man Richard Krajicek heeft ze twee kinderen: Emma (1998) en Alec (2000). In een humoristische vogelvlucht analyseert Deckers de ups-and-downs van het moederschap: “Het is één grote werkstage,” schrijft ze, “die iedere dag opnieuw begint.”

Daphne Deckers
Daphne Deckers (1968) is schrijfster, presentatrice en één van de meest gelezen columnisten van Nederland. De afgelopen jaren presenteerde zij verschillende RTL4-programma’s en publiceerde een reeks succesvolle columnbundels, zoals Decksels, Manlief en Deze is voor jou. Deckers schreef ook enkele opvoedboeken, waarvan De geboorte van een gezin werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. 

Daphne Deckers schreef Sterrenstof als het essay voor de Maand van de Spiritualiteit, die wil aansluiten bij de groeiende behoefte aan inspiratie en zingeving in de samenleving. Het essay Sterrenstof is voor € 3,50 verkrijgbaar in de boekenwinkel en tijdens het bezoek van Daphne Deckers ook in de Bibliotheek Hengelo. Boekhandel Broekhuis zorgt voor de verkoop.

Datum: donderdag 18 januari 
Tijd: 20:00 uur 
Locatie: Bibliotheek Hengelo Stad
Prijs: leden €7,50, niet-leden €10 
Online: Website Bibliotheek Hengelo

foto: Yvette Kulkens

waar: Bibliotheek Hengelo Stad, Hengelo

datum: 18 jan 2018

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 10,00 (niet leden)

extra prijsinformatie: Leden €7,50

type: Lezingen