(advertentie)
Het Grootste Kennisfestival van Nederland
(advertentie)

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 14 juni 2018 is in het Havenkwartier van Deventer weer 'het Grootste Kennisfestival van Nederland'. Het centrale thema is ‘innovatief organiseren’.

Ben je op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, betsuren, samenwerken en ondernemen? Dan mag je dit kennisfestival niet missen. Van 13.00 tot 22.00 uur word je op diverse podia getrakteerd op sprekers, bands, theatervoorstellingen en lekker eten en drinken. 

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Kaarten kosten 195,- en ze zijn te koop via www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl.

Hier alvast een greep uit de sprekers en activiteiten:
Remco Claassen - Leiderschap en effectiviteit
Jaaaaaaaa het is zover: Remco Claassen komt naar het Grootste Kennisfestival van Nederland. Op 14 juni in Deventer is hij erbij. Hij is volgens kenners de beste leiderschapstrainer van Nederland. 

Dési Ducrot - In Too Deep
Ja Wow. Nog een ongelofelijk talent aan de line up toegevoegd… Op 14 juni zal Dési Ducrot, met band, haar nummers op het buitenpodium van Het Grootste Kennisfestival ten gehore brengen. 

Özcan Akyol - Interviews rondom bestuurlijke vernieuwing en een column
Özcan Akyol is schrijver en columnist. Hij volgde een mavo-opleiding en studeerde later Journalistiek en Nederlands. Hij is vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, de Stentor, BN/De Stem, de VARAgids en andere.

Maarten Ducrot - Een wielrenner als spiegel...en....het kantelt!
Maarten Ducrot is voormalig profwielrenner en commentator bij de NOS voor onder meer de Tour de France. Hij is daarnaast sinds 1992 actief als organisatieadviseur, momenteel als zelfstandig ondernemer en heeft een organisatieadviesbureau. Hij heeft zich verdiept in de sportpsychologie. Dit vanwege een loopbaan als beroepswielrenner en de belangstelling voor het effectief functioneren van individuen in organisatie- en team-verband.

Xtreme Virtual Reality!
“The Machine” is een unieke 5D virtual reality simulator en geeft je de kick om extreme belevingen te ervaren zonder gevaar voor je leven.

Om extreme belevingen te ervaren hoef je niet op zwarte pistes te skiën, in een wingsuit te vliegen, in achtbanen te rijden, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Kijk door de VR-bril 360 graden om je heen en beleef een avontuur zoals je nog nooit hebt ervaren.

Eric Mijnster - Theatervoorsteling ‘In het diepe’
De juffrouw op de basisschool vroeg wat de kinderen wilden worden als ze later groot waren. De één had het over profvoetbal, een ander riep ‘politie’, zijn buurman grijnsde ‘rijk’ en Eric lachte en zei: ‘Gelukkig.’ Zonder het te weten slingerde hij zijn diepste drijfveer de klas in. Want, wat is ‘geluk’ eigenlijk? Hoe voelt dat? Wat is ervoor nodig? En wie leert je wat ‘gelukkig zijn’ is?

Iron Curtain Project - Pop Up Museum
Wat nou als…..? Deze simpele gedachte kan grote veranderingen in gang zetten. Tijdens het GROOTSTE KENNISFESTIVAL presenteert het IRON CURTAIN PROJECT een pop-up expositie over revolutie, visionaire ideeën en de macht van het individu. In het I’m So Angry (I Made a Sign) Pop-up Museum maakt u kennis met mensen die – soms met gevaar voor eigen leven – deelnamen aan de revoluties die Europa maakten tot wat het nu is. 

Kijk hier voor het hele aanbod!

website: bekijk de website

waar: Havenkwartier Deventer, Deventer

datum: 14 jun 2018

aanvang: 13:00 uur

einde: 22:00 uur

prijs: € 195,00 (Per persoon)

extra prijsinformatie: Groepsaanmelding (4 pers) € 175,-

type: Evenementen, Workshops


reserveer