(advertentie)
<a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/indoor-farmstock/detail.aspx?id=1203536&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 26 jan, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Indoor Farmstock</div><div class='description'>Vrijdag 26 januari komen teams uit de Sport- en Supersportklasses in actie tijdens Indoor Farmstock in de IJsselhallen in Zwolle.
</div></a> <a href='/alles/nationaal-theaterweekend-2018/detail.aspx?id=1666718&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Nationaal Theaterweekend 2018</div><div class='description'></div></a>
Film: Les Suffragette
(advertentie)

Film: Les Suffragette

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondag 14 januari 2018 draait de film 'Les Suffragette' bij Filmhuis Giethoorn. Een waargebeurd verhaal!

De film vertelt het waargebeurde verhaal over de Suffragettebeweging van 1912 in Groot-Brittannië. De vrouwen binden de strijd aan met de autoriteiten, onder aanvoering van activiste Emily Pankhurst. Aan bod komen discriminatie, vrouwenrechten en in het bijzonder het vrouwenkiesrecht. De Suffragettes ervaren echter dat vreedzaam protest niets oplost. Zij grijpen zwaardere middelen aan en zetten alles op het spel.

Kaartverkoop
Je koopt je kaartje gewoon op de desbetreffende morgen aan de kassa in de foyer in het Kulturhus. De kaarten kosten €5,- per stuk (incl. kopje koffie/thee).

Het Gieters Filmhus biedt plaats aan circa 50 personen. De film wordt vertoond in de verduisterde vergaderzaal op de eerste verdieping in het Kulturhus.

Onder het genot van een drankje en een verse kop soep (samen €4,-), kun je na de film in de foyer gezellig na praten met elkaar.

waar: Kulturhus de Eendracht Giethoorn, Giethoorn

datum: 14 jan 2018

aanvang: 11:30 uur

prijs: € 5,00 (p.p. incl. kopje koffie/thee)

type: Film