(advertentie)
<a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/reuring-in-t-reggedal/detail.aspx?id=1833802&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 22 sep, € 25,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Reuring in 't Reggedal</div><div class='description'>Van 12 t/m 22 september is er dit openlucht muziektheater over 't vergeten heden & verleden van Nijverdal te zien op het buitenterrein van Het Ravijn.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Fietstocht met gids naar Bad Bentheim
(advertentie)

Fietstocht met gids naar Bad Bentheim

0,0 (0 beoordelingen)

Maak onder leiding van een ervaren Nederlandse gids kennis met de mooiste plekken in de omgeving van Bad Bentheim (Duitsland) op vrijdag 13 september 2019.

Via camping De Bergboer in De Lutte gaat de tocht richting Gildehaus en verder langs weilanden, oude steengroeves, het kuuroord en door de bossen naar het stadje Bad Bentheim met Middeleeuws kasteel en romantische steegjes. De gids leidt je naar bijzondere plekjes en vertelt je de mooiste verhalen over de geschiedenis en het leven van mensen vroeger. De koffiepauze is in een oude steengroeve. 

Het vertrek is om 10.00 uur bij camping De Bergboer. Rond 15.00 uur zijn de fietsers hier weer terug.

Reserveren bij VVV De Lutte, tel: 0541-551160. Er dienen minimaal 6 personen en maximaal kunnen 15 personen meegaan.

De prijs is €15,- dat is inclusief een boslunch. Ter plekke contant afrekenen. Op aanvraag zijn elektrische fietsen te huur bij de Bergboer (niet bij de prijs inbegrepen).

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Camping de Bergboer, De Lutte

datum: 13 sep 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 15:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p. incl. boslunch)

type: Excursie, Wandelen / Fietsen