(advertentie)
<a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/reuring-in-t-reggedal/detail.aspx?id=1833802&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 22 sep, € 25,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Reuring in 't Reggedal</div><div class='description'>Van 12 t/m 22 september is er dit openlucht muziektheater over 't vergeten heden & verleden van Nijverdal te zien op het buitenterrein van Het Ravijn.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Familiefestival Wortelpop
(advertentie)

Familiefestival Wortelpop

0,0 (0 beoordelingen)

Wortelpop vindt plaats van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2019. Op vrijdag start het festival met leuke activiteiten. Op zaterdag kun je genieten van de optredens van diverse artiesten en theatershows. Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer verschillende verrassingen voor je in petto. Op zondag sluiten we om 11.00 uur het festival samen af.

Wortelpop is een familiefestival dat in het teken staat van muziek, entertainment, vermaak en gezelligheid. Wortelpop kent zijn wortels als een jaarlijks terugkerend benefietconcert dat begonnen is in 2010 bij Vakantiepark Beerze Bulten. Verspreid over twee shows traden diverse artiesten op voor goede doelen en de laatste jaren voor de Bultje Foundation, de eigen stichting van Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is besloten een familiefestival te organiseren op een groot recreatieterrein van Beerze Bulten. Door de ruimte zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van eten & drinken, muziek en entertainment.

Uniek familiefestival voor het hele gezin met:
Fource, Og3ne, Sesamstraat, Paw Patrol, Juke Box Boys, Stefania, Apennoten en Bultje & Friends.

website: bekijk de website

waar: De Beerze Bulten, Beerze

prijs: € 13,50 (zaterdag)

extra prijsinformatie: Hele weekend: €20,-

type: Evenementen, Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr19:30-00:00
za14:00-20:00
zo11:00-00:00

reserveer