(advertentie)
<a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/csi-twente/detail.aspx?id=1423063&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Geesteren</div><div class='nivo-caption-inner'>CSI Twente in Geesteren</div><div class='description'>Van 16 t/m 23 juni komt de crème de la crème van de internationale springsport naar Geesteren voor de 45e editie van CSI Twente.</div></a> <a href='/dagje-uit/zunnewende-festival/detail.aspx?id=1833793&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn, vr 21 jun, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zunnewende Festival</div><div class='description'>Begin je zomer goed op het Zunnewende Festival, waar streekcultuur en streektalen elkaar ontmoeten tijdens de zunnewende, de langste dag van het jaar, vrijdag 21 juni 2019.</div></a>
CrossFit competitie
(advertentie)

CrossFit competitie

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 15 juni is Het Ravijn – zwem sport zorg – opnieuw gastheer van een spectaculair sportevenement. Vanaf negen uur staan in sporthal Het Ravijn atleten, speciaal geselecteerd door The Nationals, recht tegenover elkaar in de strijd om de titel ‘fitste atleet’.

Competitie
The Nationals is een online CrossFit-competitie, waarbij aan de hand van workouts gezocht wordt naar de fitste atleet. De landelijke competitie is ingedeeld in vijf divisies van verschillende niveaus. Na 4 workouts zal er door de top - 16 mannen en 16 vrouwen uit elke divisie - gestreden worden in een live wedstrijd. Deze vindt één keer in de winter en één keer in de zomer plaats. Afgelopen januari vonden de Winterspelen ook plaats in sporthal Het Ravijn. Voor deze zomerse editie wordt ook uitgeweken naar het wedstrijdbad en de buitenomgeving.

Kaartverkoop
Wil je dit spectaculaire evenement bijwonen en de deelnemende atleten in levende lijve aan het werk zien? Kijk dan op de website www.thenationals.nl of volg het event op de Facebookpagina the nationals. Hier staat tevens een link vermeld naar de kaartverkoop.

foto: Mail organisatie/ Het Ravijn

website: bekijk de website

waar: Sportcentrum Het Ravijn, Nijverdal

datum: 15 jun 2019

aanvang: 09:00 uur

prijs: € 9,99

type: Evenementen

telefoon: 0548-6135160548-613516


reserveer