(advertentie)
<a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/alles/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/internationale-art-brut-biennale/detail.aspx?id=1173139&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Art Brut Biënnale in Hengelo</div><div class='description'>Van 26 mei t/m 3 juni staat het werk van 150 kunstenaars met een beperking of psychiatrische problematiek centraal in Het Hazemeijer in Hengelo.</div></a>
Bourgondische donderdag
(advertentie)

Bourgondische donderdag

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 22 juni 2017 is er een Bourgondische donderdag in Heino. Het staat in het teken van de zomerse barbecue.

Tijd: Van 18.00 uur tot 21.30 uur

Nu denk je vast: "Barbecuen bij Jan Steen? Dat is toch niets nieuws?". Toch wel, want we laten je op deze Bourgondische Donderdag zien wat er allemaal mogelijk is op barbecue gebied. Hierbij hebben we samenwerking gezocht met onze lokale leveranciers en er zullen verrassende producten voorbij komen waarvan je zelf waarschijnlijk niet had bedacht om ze op de barbecue te leggen.

Mooi weer? Lekker naar buiten!

Wanneer het tijdens de Bourgondische donderdag op 22 juni nou heel lekker weer is, zullen we de barbecue naar buiten verplaatsen. In Heino staat er sinds kort een geweldige grote braai op het terras, waarmee de lekkerste barbecue gerechten worden klaar gemaakt! Lekker buiten eten! Genieten!

Win een BBQ-pakket ter waarde van €80,-
Houd de restaurant Jan Steen Facebookpagina komende week in de gaten en doe mee met de like, deel en win-actie in het kader van de Bourgondische Donderdag!

Wat is Bourgondische Donderdag?
Naast onze vaste Jan Steen avonden op vrijdag, zaterdag en zondag zal er in 2017 in ieder geval vier keer een donderdagavond worden uitgepakt. Voor elke Bourgondische donderdag kiezen we een thema waar we een onze avond omheen organiseren.
• Voor € 25,- van 18.00 uur tot 21.30 uur
• Een bijzonder thema waar de avond om draait
• Zowel in Heino als Tubbergen
• Juni: thema Zomerse Barbecue

Reserveer nu voor zomerse Bourgondische donderdag!

waar: Restaurant Jan Steen, Heino

datum: 22 jun 2017

aanvang: 18:00 uur

einde: 21:30 uur

prijs: € 25,00

type: Evenementen

telefoon: 0572 3958840572 395884