(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Hellendoorn, wo 24 mei, € 39,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Onder aan de Berg Festival</div><div class='description'>Geniet van artiesten en lekker eten en drinken aan de voet van de Hellendoornse berg.</div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijkerwold, do 25 mei, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelfestijn St. Christoffel</div><div class='description'>Op Hemelvaartsdag, 25 mei wordt voor de 12e keer het wandelfestijn St. Christoffel georganiseerd. Er zijn vier routes beschikbaar.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hertme, zo 28 mei, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Robin Hood in Hertme</div><div class='description'>Zondag 28 mei 2017 wordt in het Openluchttheater Hertme de nieuwe voorstelling Robin Hood opgevoerd.</div> <div class='nivo-caption-price'>Dalfsen</div><div class='nivo-caption-inner'>Damovo Dagen Dalfsen</div><div class='description'>Dalfsen viert feest! 24 t/m 27 mei is er kermis, Hemelvaart fietstocht, de oldtimerdag en veel muziek...</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 mei</div><div class='nivo-caption-inner'>Green Vibrations Enschede</div><div class='description'>Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, is Green Vibrations weer terug op het terrein van de UT in Enschede met DJ's, Live muziek, theater en dans.</div>
Bourgondische donderdag
(advertentie)

Bourgondische donderdag

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 23 maart 2017 wordt er een Bourgondische donderdag georganiseerd in Heino. Het zal in het teken staan van lente.

Bourgondische donderdag
Op donderdag 23 maart organiseert Jan Steen hun eerste Bourgondische donderdag van 2017. De eerste in een reeks van vier. Aanstaande Bourgondische donderdag zal in het teken staan van de Lentebock, het verfrissende lentebiertje. Natuurlijk kun je heerlijk proosten met de Lentebock, maar ook het buffet en de Live-Cooking zullen in het teken staan van de lente en goed te combineren zijn met het verfrissende biertje! Denk aan lentesoep, lamsspiesjes van de Live Cooking en als special Tomahawk (groot stuk vlees wat langzaam wordt gegaard op de bbq).

Wat is Bourgondische Donderdag?
Naast onze vaste Jan Steen avonden op vrijdag, zaterdag en zondag zal er in 2017 in ieder geval vier keer een donderdagavond worden uitgepakt. Voor elke Bourgondische donderdag kiezen we een thema waar we een onze avond omheen organiseren.
•Voor € 25,- van 18:00 tot 21:30 uur
•Een bijzonder thema waar de avond om draait
•Zowel in Heino als Tubbergen
•Maart: thema Lentebock
Juni: thema Zomermarkt
September: thema Mannenavond
November: thema Whisky

Reserveer nu voor de eerste Bourgondische donderdag!
De hele avond ongedwongen eten en drinken voor een vast bedrag.
Of je nu met z'n tweeën of met z'n tienen komen, de tafel staat de hele avond tot jouw beschikking.

waar: Restaurant Jan Steen, Heino

datum: 23 mrt 2017

aanvang: 18:00 uur

einde: 21:30 uur

type: Evenementen

telefoon: 0572 3958840572 395884