(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Groenlo, zo 16 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Paasmarkt met kinderactiviteiten in Groenlo</div><div class='description'>Kom op eerste paasdag (16 april 2017) naar Leemland te Groenlo, want daar zal er een gezellige paasmarkt worden georganiseerd met een paar mini-workshops en kinderactiviteiten.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 30 mrt, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>De Marathon 30 en 31 maart in Zwolle</div><div class='description'>Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater, met originele muziek van Thomas Acda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Voorjaarskermis Denekamp</div><div class='description'>Vanaf vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april is er weer kermis in Denekamp op het Nicolaasplein. </div> <div class='nivo-caption-price'>Rijssen, vr 31 mrt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Brommers Kieken in Lucky</div><div class='description'>Vrijdag 31 maart is het weer tijd voor Brommers kiek'n bie Lucky in Rijssen met o.a. The Marmalade, The Bluebettes en de RTV Oost Afterparty.</div>
Bourgondische donderdag
(advertentie)

Bourgondische donderdag

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 23 maart 2017 wordt er een Bourgondische donderdag georganiseerd in Heino. Het zal in het teken staan van lente.

Bourgondische donderdag
Op donderdag 23 maart organiseert Jan Steen hun eerste Bourgondische donderdag van 2017. De eerste in een reeks van vier. Aanstaande Bourgondische donderdag zal in het teken staan van de Lentebock, het verfrissende lentebiertje. Natuurlijk kun je heerlijk proosten met de Lentebock, maar ook het buffet en de Live-Cooking zullen in het teken staan van de lente en goed te combineren zijn met het verfrissende biertje! Denk aan lentesoep, lamsspiesjes van de Live Cooking en als special Tomahawk (groot stuk vlees wat langzaam wordt gegaard op de bbq).

Wat is Bourgondische Donderdag?
Naast onze vaste Jan Steen avonden op vrijdag, zaterdag en zondag zal er in 2017 in ieder geval vier keer een donderdagavond worden uitgepakt. Voor elke Bourgondische donderdag kiezen we een thema waar we een onze avond omheen organiseren.
•Voor € 25,- van 18:00 tot 21:30 uur
•Een bijzonder thema waar de avond om draait
•Zowel in Heino als Tubbergen
•Maart: thema Lentebock
Juni: thema Zomermarkt
September: thema Mannenavond
November: thema Whisky

Reserveer nu voor de eerste Bourgondische donderdag!
De hele avond ongedwongen eten en drinken voor een vast bedrag.
Of je nu met z'n tweeën of met z'n tienen komen, de tafel staat de hele avond tot jouw beschikking.

waar: Restaurant Jan Steen, Heino

datum: 23 mrt 2017

aanvang: 18:00 uur

einde: 21:30 uur

type: Evenementen

telefoon: 0572 3958840572 395884