(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle | Win vrijkaarten!</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Giethoorn, vr 18 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Drijf-In Bluesfestival Giethoorn</div><div class='description'>Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus is Giethoorn het toneel van het Drijf-in Blues Festival met veel internationale bands.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerkermis in Zwolle</div><div class='description'>Kom van 11 t/m 20 augustus zwieren en zwaaien op de kermis in de binnenstad van Zwolle. Tien dagen vol gezelligheid en amusement.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 19 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerbrocante aan de IJssel</div><div class='description'>Zaterdag 19 augustus is het weer tijd voor Zomerbrocante aan de IJssel in Deventer vol antiek, nostalgisch speelgoed en vintage design.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Het Verzet Kraakt!</div><div class='description'></div>
Bourgondische donderdag
(advertentie)

Bourgondische donderdag

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 22 juni 2017 is er een Bourgondische donderdag in Tubbergen. Het zal in het teken staan van de zomerse barbecue.

Tijd: Van 18.00 uur tot 21.30 uur

Nu zul je vast denken "Barbecuen bij Jan Steen? Dat is toch niets nieuws?". Toch wel, want we laten je op deze Bourgondische Donderdag zien wat er allemaal mogelijk is op barbecue gebied. Hierbij hebben we samenwerking gezocht met onze lokale leveranciers en er zullen verrassende producten voorbij komen waarvan je zelf waarschijnlijk niet had bedacht om ze op de barbecue te leggen.

Mooi weer? Lekker naar buiten!

Wanneer het tijdens de Bourgondische donderdag op 22 juni nou heel lekker weer is, zullen we de barbecue naar buiten verplaatsen. Lekker buiten eten! Genieten!

Win een BBQ-pakket ter waarde van €80,-
Houd de restaurant Jan Steen Facebookpagina komende week in de gaten en doe mee met de like, deel en win-actie in het kader van de Bourgondische Donderdag!

Wat is Bourgondische Donderdag?
Naast onze vaste Jan Steen avonden op vrijdag, zaterdag en zondag zal er in 2017 in ieder geval vier keer een donderdagavond worden uitgepakt. Voor elke Bourgondische donderdag kiezen we een thema waar we een onze avond omheen organiseren.
• Voor € 25,- van 18.00 uur tot 21.30 uur
• Een bijzonder thema waar de avond om draait
• Zowel in Heino als Tubbergen
• Juni: thema Zomerse Barbecue

Reserveer nu voor zomerse Bourgondische donderdag!

waar: Restaurant Jan Steen, Tubbergen

datum: 22 jun 2017

aanvang: 18:00 uur

einde: 21:30 uur

prijs: € 25,00

type: Evenementen

telefoon: 0546 6224420546 622442