(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Doe mee aan 'Winter in Overijssel'</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, di 24 okt, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Hans & Grietje de Musical in Steenwijk</div><div class='description'>Kom dinsdag 24 oktober, in de herfstvakantie, naar de Meenthe in Steenwijk voor de gezellige familiemusical Hans en Grietje. </div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 9,99</div><div class='nivo-caption-inner'>Haunted House Zwolle</div><div class='description'>De voormalige stadsgevangenis de Sassenpoort in Zwolle is van 26 t/m 29 oktober, in de herfstvakantie, omgetoverd tot een professioneel Haunted House.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo, do 26 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Sleepstorm in Metropool</div><div class='description'>Melancholische electro-rock-pop is de naam van hun eclectische muziekstroming. Op 26 oktober in Metropool.</div>
Bourgondische donderdag
(advertentie)

Bourgondische donderdag

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 22 juni 2017 is er een Bourgondische donderdag in Tubbergen. Het zal in het teken staan van de zomerse barbecue.

Tijd: Van 18.00 uur tot 21.30 uur

Nu zul je vast denken "Barbecuen bij Jan Steen? Dat is toch niets nieuws?". Toch wel, want we laten je op deze Bourgondische Donderdag zien wat er allemaal mogelijk is op barbecue gebied. Hierbij hebben we samenwerking gezocht met onze lokale leveranciers en er zullen verrassende producten voorbij komen waarvan je zelf waarschijnlijk niet had bedacht om ze op de barbecue te leggen.

Mooi weer? Lekker naar buiten!

Wanneer het tijdens de Bourgondische donderdag op 22 juni nou heel lekker weer is, zullen we de barbecue naar buiten verplaatsen. Lekker buiten eten! Genieten!

Win een BBQ-pakket ter waarde van €80,-
Houd de restaurant Jan Steen Facebookpagina komende week in de gaten en doe mee met de like, deel en win-actie in het kader van de Bourgondische Donderdag!

Wat is Bourgondische Donderdag?
Naast onze vaste Jan Steen avonden op vrijdag, zaterdag en zondag zal er in 2017 in ieder geval vier keer een donderdagavond worden uitgepakt. Voor elke Bourgondische donderdag kiezen we een thema waar we een onze avond omheen organiseren.
• Voor € 25,- van 18.00 uur tot 21.30 uur
• Een bijzonder thema waar de avond om draait
• Zowel in Heino als Tubbergen
• Juni: thema Zomerse Barbecue

Reserveer nu voor zomerse Bourgondische donderdag!

waar: Restaurant Jan Steen, Tubbergen

datum: 22 jun 2017

aanvang: 18:00 uur

einde: 21:30 uur

prijs: € 25,00

type: Evenementen

telefoon: 0546 6224420546 622442