(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Zwolse Vogelmarkt
(advertentie)

Zwolse Vogelmarkt

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 21 september 2019 is het weer een gekwetter van jewelste in de Zwolse IJsselhallen. Tijdens de Zwolse Vogelmarkt kunnen liefhebbers uren ronddwalen langs de vele, wettelijk toegestane, vogels die te koop worden aangeboden.

Openingstijden: 08.30 - 14.00 uur
Entree: online € 7,-/ aan de kassa: € 8,-/onder 6 jaar gratis toegang

Leerzaam
Naast de enorme collectie van tienduizenden vogels worden er ook veel benodigdheden te koop aangeboden zoals boeken, kooien, verlichting en voer. Ook de verschillende speciaal-clubs – zoals die van bijvoorbeeld de vorm- en postuurkanaries, zebravinken, Japanse meeuwen en parkieten – zijn van de partij.

Strenge controle
De aangevoerde vogels worden streng gecontroleerd. Indien de vogels niet voldoen aan de vereiste condities worden ze bij de ingang geweigerd. Bovendien zijn er de gehele dag twee dierenartsen aanwezig, die alles nauwlettend in de gaten houden. Op de Zwolse Vogelmarkt mag niet uit lopers verkocht worden. Vogels dienen in deugdelijke kooien te koop aangeboden worden en de kooien mogen niet overbevolkt zijn. Hier wordt streng op toegezien.

foto: Pixabay.com - Cocoparisienne

website: bekijk de website

waar: IJsselhallen, Zwolle

datum: 21 sep 2019

aanvang: 08:30 uur

einde: 14:00 uur

prijs: € 8,00 (aan de kassa)

extra prijsinformatie: Voorverkoop: €7,- Kinderen tot 6 jaar: gratis Parkeren: €8,-

type: Beurzen / Markten, Uit met kinderen

telefoon: 038-4211843038-4211843