(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Zomeravondwandeling Smalenbroek
(advertentie)

Zomeravondwandeling Smalenbroek

0,0 (0 beoordelingen)

Genieten van mooie voorjaarsbloeiers? Ga dan op zondag 19 mei 2019 met mee de zomeravondwandeling over Landgoed Smalenbroek.

Van het frisse groen van beuken en berken, kabbelend water, statige lanen met mooie grote bomen? Ga dan mee met de zomeravondwandeling over Landgoed Smalenbroek. De natuurgids neemt je mee langs de mooiste plekken van dit afwisselende landgoed. De wandeling start om 19.00 uur en duurt ca. 1,5 uur. Aanmelden is niet nodig.

Tip: Trek stevige schoenen aan
Bijdrage: €5,- per persoon, €2,50 per kind (contant)
Donateurs mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas

foto: Landschap Overijssel/Ruud Ploeg

website: bekijk de website

waar: Landgoed Smalenbroek, Enschede

datum: 19 mei 2019

aanvang: 19:00 uur

einde: 21:00 uur

prijs: € 5,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Kinderen: €2,50 Donateurs: gratis

type: Excursie, Wandelen / Fietsen