(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 30 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Open Dag Heracles Almelo</div><div class='description'>Alle Heracles-fans zijn zondag 30 juli van harte welkom op de open dag in en rondom het Polman Stadion in Almelo. </div> <div class='nivo-caption-price'>Den Ham, wo 26 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Hammer Brinkdag</div><div class='description'>In het gezellige brinkdorp Den Ham vind je op woensdag 26 juli een braderie, een rommelmarkt, demonstraties van oude ambachten en veel muziek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, do 27 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Siepelmarkt Ootmarsum</div><div class='description'>In het knusse centrum van Ootmarsum kun je genieten van een gezellige braderie, oude ambachten en muziek.</div>

dagje uit

 (5 gevonden)
toon op kaart

Vestingfeest met Pasar Malam, Steenwijk

82,2 km
wo 26 jul 08:00 Gratis

Van 26 t/m 30 juli staat Steenwijk tijdens het Vestingfeest in het teken van de Pasar Malam.

Hammer Brinkdagen, Den Ham

38,4 km
wo 26 jul 09:00

In het gezellige brinkdorp Den Ham vind je op woensdag 26 juli een braderie, een rommelmarkt, demonstraties van oude ambachten en veel muziek.

Blauwvingerdag in Zwolle, Zwolle

63,5 km
wo 26 jul 09:00 Gratis

Kom op woensdag 26 juli naar de binnenstad van Zwolle om lekker rond te struinen op de grootste braderie van Noordoost-Nederland.

Ommer Bissingh - Boerendag, Ommen

46,2 km
wo 26 jul 10:00 Gratis

De Ommer Bissingh gaat woensdag 26 juli 'De Boer Op' met de koeien- en kalverkeuring, de boerenmarkt en een leuke fietstocht.

Oogstweken bij Wendezoele, Ambt Delden

0,2 km
wo 26 jul 13:30 € 4,00

Van dinsdag 25 juli t/m zaterdag 5 augustus wordt er bij de Wendezoele in Ambt-Delden weer op de authentieke manier geoogst.

Hierboven staan alle evenementen van vandaag die nu nog actief zijn. Klik op de knop ‘meer’ om alle evenementen van deze week te tonen.

meer