(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Dalfsen</div><div class='nivo-caption-inner'>Damovo Dagen Dalfsen</div><div class='description'>Dalfsen viert feest! 24 t/m 27 mei is er kermis, Hemelvaart fietstocht, de oldtimerdag en veel muziek...</div> <div class='nivo-caption-price'>Diepenveen, do 25 mei, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Lentefair Diepenveen</div><div class='description'>Donderdag 25 mei is er weer een lentefair in de pastorietuin in Diepenveen. Geniet in de rustieke tuin van de dominee van al het moois.</div> <div class='nivo-caption-price'>Sint Isidorushoeve</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerfeesten De Hoeve</div><div class='description'>Kom in het Hemelvaartsweekend, 24 t/m 28 mei naar 
Sint Isidorushoeve voor de gezellige en groots opgezette Zomerfeesten!</div>

dagje uit

 (3 gevonden)
toon op kaart

Hemelvaart Feesten Delden, Delden

13,3 km
do 25 mei 09:00

Van 25 t/m 28 mei worden in Delden weer de Hemelvaart Feesten gehouden met de braderie, de vlooienmarkt, kermis, oldtimershow en veel muziek.

Damovo Dagen Dalfsen, Dalfsen

53,5 km
do 25 mei 10:00

Dalfsen viert feest! 24 t/m 27 mei is er kermis, Hemelvaart fietstocht, de oldtimerdag en veel muziek...

Zomerfeesten De Hoeve, Sint Isidorushoeve

14,4 km
do 25 mei 10:30

Kom in het Hemelvaartsweekend, 24 t/m 28 mei naar Sint Isidorushoeve voor de gezellige en groots opgezette Zomerfeesten!

Hierboven staan alle evenementen van vandaag die nu nog actief zijn. Klik op de knop ‘meer’ om alle evenementen van deze week te tonen.

meer