(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/nederlands-ijsbeelden-festival/detail.aspx?id=1649664&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Nederlands IJsbeeldenfestival Zwolle</div><div class='description'>Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat t/m 3 maart in Zwolle! Boek kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Zandstuve Boslopen
(advertentie)

Zandstuve Boslopen

0,0 (0 beoordelingen)

De Zandstuve Boslopen op zaterdag 12 januari 2019 is georganiseerd in het door het Overijssels Landschap beheerde Zandstuve bos.

De wedstrijd staat op de loopkalender en valt onder de omnivereniging Sportlust Vroomshoop. Ook dit jaar is de Zandstuve Boslopen onderdeel van de Vechtdal Cross Competitie. Dit is een competitie samen met de Oldemeijercross, Aco van Elderen crosslopen en De Zwarte Dennencross.

Natuurlijk blijft losse deelname aan de Zandstuve Boslopen mogelijk, alleen telt die niet mee voor de competitie. Inschrijving voor losse deelname vindt plaats in het clubhuis van Sportlust Vroomshoop op het sportpark de Bosrand aan de Flierdijk 5b. U kunt zich tot 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd inschrijven.  De start vindt plaats aan de Bosweg, een onverharde weg, die bereikbaar is via de sportvelden.

Starttijden
1500 meter om 14.00 uur (jeugd)
5 km om 14.30 uur
10 km om 14.40 uur

Kijk voor meer informatie en de prijzen op de website.

Foto: pixabay.com / Michael de Groot

website: bekijk de website

waar: Omnivereniging Sportlust Vroomshoop, Vroomshoop

datum: 12 jan 2019

aanvang: 14:00 uur

prijs: € 7,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: losse deelnemer

type: Evenementen, Wandelen / Fietsen, Sportief