(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Yoga Dominicanenklooster
(advertentie)

Yoga Dominicanenklooster

0,0 (0 beoordelingen)

Maandag 26 augustus 2019 zijn er Yoga lessen in het Dominicanenklooster te Zwolle.

Deze unieke locatie geeft meerwaarde aan de zen- en yogalessen. De stilte en de sfeer van het klooster dragen bij aan de verdiepende kracht van zen en yoga.

Yoga brengt rust, ontspanning en harmonie en tegelijkertijd ontwikkel je fysieke kracht. Je beoefent yoga vanuit respect voor je eigen lichaam, zonder gericht te zijn op resultaat. De lessen bestaan uit Hatha yoga houdingen, ademoefeningen en een liggende eindontspanning.

Aanmelden via: www.kloosterzwolle.nl/programma

MA 9.00 & 10.30 uur | Begeleiding: Elsa Visser | € 12,50 per les

foto: Pixabay

waar: Dominicanenklooster, Zwolle

datum: 26 aug 2019

aanvang: 09:00 uur

prijs: € 12,50 (per les)

type: Overig, Sportief