(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Winterwandeling met snert
(advertentie)

Winterwandeling met snert

0,0 (0 beoordelingen)

Maak zondag 17 februari 2019 samen met de boswachter een stevige winterwandeling over De Sprengenberg.

Na afloop kun je lekker opwarmen in onze Informatieschuur met een kom warme snert. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen en oudere kinderen en duurt ongeveer 2 uur.

Winters happen en stappen
Hou je van een flinke wandeling, van kou in het gezicht en van een prachtige omgeving? Dan is deze winterwandeling over De Sprengenberg een echte aanrader. We wandelen langs de Palthetoren, met prachtig uitzicht over de heide en door de bossen met historische lanen. Misschien zien we onderweg wel een klapekster of horen we de middelste bonte specht. De boswachter zal tijdens de wandeling natuurlijk het één en ander vertellen, maar bovenal zal er in lekker wandeltempo gelopen en genoten worden! Na de wandeling van 1,5 uur staat er bij Informatieschuur De Pas een welverdiende kop snert klaar.

Handig om te weten:
- Er kan helaas een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online.
- Trek stevige schoenen of laarzen aan.
- Vergeet je verrekijker niet.
- Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur.

Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur
Lengte wandeling: ongeveer 5 kilometer

Kosten
Volwassenen, geen lid: €15,-
Volwassenen, lid: €10,-
Kinderen, geen lid: €10,-
Kinderen, lid: €7,-

foto: Flickr RTV Oost / Gina van Elburg

website: bekijk de website

waar: Informatiecentrum De Pas, Haarle

datum: 17 feb 2019

aanvang: 14:00 uur

einde: 16:00 uur

prijs: € 15,00 (volwassenen, geen lid)

extra prijsinformatie: Volwassenen, lid: €10,- Kinderen, geen lid: €10,- Kinderen, lid: €7,-

type: Voorjaarsvakantie, Excursie, Wandelen / Fietsen


reserveer