(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Wintershow Zwolle
(advertentie)

Wintershow Zwolle

0,0 (0 beoordelingen)

Woensdag 20 februari 2019 vindt de 17e editie van de Wintershow Zwolle plaats.

Deze tweejaarlijkse Wintershow is de grootste regionale koeienkeuring in Nederland en wordt georganiseerd door de gezamenlijke veeteeltstudieclubs uit Overijssel, Noord-Gelderland en Roodbont-Overijssel en Noord-Nederland.

Openingstijden: 9:30 tot 15:30 uur
Entree: Gratis

Titel mooiste koe van Oost-Nederland
Veel deelnemers en bezoekers zijn agrarisch ondernemer met veel passie voor hun vee. Met liefhebberij en trots tonen zij hun koeien aan belangstellenden en collega’s. Naast de individuele competitie tussen de inzenders om de titel ‘mooiste koe van Oost-Nederland’ voor zowel rood- al zwartbont, is er een sportieve onderlinge wedstrijd met diergroepen per veeteeltstudieclub. De veehouders zijn momenteel al druk bezig met de voorbereidingen om te zorgen dat hun trots van de stal ook in Zwolle straks goed gepresenteerd kan worden.

Daarnaast is er de gehele dag een vakbeurs met ruim twintig standhouders van agrarische toeleveranciers, adviesbedrijven en agrarische bouwbedrijven. De Wintershow is ook zeker een leuk uitje. De gemoedelijke sfeer en de glanzende koeien maken het tot een fantastische show met een landelijke sfeer.

Nieuw: productieklasse
De productieklasse wordt een nieuw onderdeel van de show. Koeien die meer dan 60.000 kg melk hebben geproduceerd mogen hier aan mee doen. Hierbij wordt duurzaamheid extra onderstreept en licht de nadruk iets minder op het exterieur.

Meer informatie is te vinden www.wintershowzwolle.nl

Foto: Pixabay.com - Pasja 1000

website: bekijk de website

waar: IJsselhallen, Zwolle

datum: 20 feb 2019

aanvang: 09:30 uur

einde: 15:30 uur

prijs: Gratis

type: Beurzen / Markten, Voorjaarsvakantie, Gratis

telefoon: 038-4211843038-4211843