(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Winterse wildwandelingen in het Buurserzand
(advertentie)

Winterse wildwandelingen in het Buurserzand

10,0 (1 beoordeling)

In de winter zijn de sporen van wild goed te zien. Emmy van Willigen, expert op grofwild, weet de beste plekken te vinden.

Het vertrek is op zondag 11 januari om 14:30 uur vanaf de Wakel, de werkschuur van Natuurmonumenten aan de Stendermolenweg 9, 7481 PR Haaksbergen (parkeerplaats Molenbelt). De wandeling duurt ongeveer twee uur. 

Vol verwachting…
Emmy van Willigen is een ‘wild’expert. Zij vertelt deskundig en vol enthousiasme over deze prachtige bewoners van bos en hei. Juist in de winter kun je de prenten en de krabsporen goed zien. En misschien laten de reeën zich nog even zien?!

Het blijft bijzonder
Oude jeneverbesstruiken, gemengde bossen en glooiende landbouwgronden; het Buurserzand is door zijn omvang en natte karakter uniek in Europa. Tijdens een winterwandeling geniet je extra van de verstilling in het landschap.

Graag van te voren reserveren via onze website: www.natuurmonumenten.nl/agenda of telefonisch: 035-6559911. Stevige schoenen en een verrekijker worden aangeraden.

waar: Werkschuur Natuurmonumenten De Wakel, Haaksbergen

datum: 11 jan 2015

aanvang: 14:30 uur

prijs: € 12,50 (niet-leden)

extra prijsinformatie: Kosten: 10, euro leden Natuurmonumenten, 12,50 niet-leden (inclusief Bommelasbitter en hapjes onderweg)

type: Excursie, Wandelen / Fietsen