(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Biologische Boerenmarkt</div><div class='description'>Biologische Boerenmarkt Apeldoorn. Iedere donderdag is er in het op het Leienplein van 09:00 uur tot 14:00 uur de biologische markt.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ermelo, zo 4 sep, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Eetbare natuur</div><div class='description'>De boswachter neemt u daarom graag mee op een les 'eetbare natuur'. Samen wandelt u over het Landgoed Staverden. </div> <div class='nivo-caption-price'>Zundert, zo 4 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Bloemencorso</div><div class='description'>’s Werelds grootste bloemencorso op zondag 4 september in Zundert.</div> <div class='nivo-caption-price'>Someren</div><div class='nivo-caption-inner'>Die Heise Bierfesten</div><div class='description'>Bereid je voor op een weekend vol Bier, Wein, hübsche Mädchen, Bratwurst und Gesäng! </div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle</div><div class='description'>Van 1 t/m 4 september 2016 kun je tijdens het Stadsfestival genieten van muziek, dans en theater op en rond de stadsgrachten van Zwolle. </div> <div class='nivo-caption-price'>Gramsbergen, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Gramsbergen Lichtstad</div><div class='description'>Gramsbergen viert van 26 augustus t/m 3 september 2016 feest met dagelijks optredens, kermis, het Vliegerfestijn, exposities en theater.   </div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, di 6 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>Salverda Berkumloop</div><div class='description'>De 26ste editie van de Salverda Berkumloop wordt op dinsdagavond 6 september 2016 gelopen in Berkum (Zwolle).</div>
Winterfair
(advertentie)

Winterfair

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Wintermaanden heeft iedereen behoefte aan warmte en gezelligheid. Een gelegenheid bij uitstek is daarom een bezoekje aan Winter Fair op 28, 29 en 30 november 2014.

Deze indoorfair in Evenementenhal Hardenberg biedt u een mooie kans om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen of om al vast een sinterklaas- of kerstcadeautjes aan te schaffen.

In de sfeervolle hallen wordt je verrast door een grote diversiteit aan feestelijk aangeklede stands of pagodetenten. Er zijn om en nabij 160 exposanten op het gebied van o.a.: modern & klassiek interieur, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. Ook laten verschillende exposanten het vakmanschap zien door middel van demonstraties.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens. In ons gezellige restaurant kun je terecht voor b.v. een heerlijk belegd broodje, een soepje of een smakelijke plate.

Ook kun je genieten van een echte 'english high tea' in ons Teapaviljoen of van een heerlijke cappuccino of espresso in onze Koffieschenkerij. De producten van ons Teapaviljoen komen van An English tearoom uit Echten en de Italiaanse koffie van Baristini Nick Pruis uit Heino.

Entertainment
Om de gezelligheid nog een beetje extra aan te wakkeren hebben wij bovendien een leuk en onderhoudend entertainment programma. Linear Live speelt romantische, sfeervolle luisterliedjes die goed passen bij de winterperiode, Joanna and the Horseflies creëren een intiem sfeertje door het spelen van hun country / blues muziek en de Pauwergirls trakteren u op herkenbare liedjes van iets langer geleden , een dansje, een grapje en een snufje theater.

Proef de sfeer en de geur van de gezellige en knusse decembermaand. Er is veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2014: Mis het niet!

waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 9,00 (per persoon)

extra prijsinformatie: 6 t/m 11 jaar en 65+ € 5,-. Tot 6 jaar gratis.

type: Beurzen / Markten

telefoon: 0523-2898980523-289898

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr11:00-18:00
za11:00-18:00
zo11:00-18:00