Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Nijbroek, € 2,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bambi-morgen Nijbroek</div><div class='description'>Een geweldig uitje tijdens de zomervakantie! Herten met hun gestipte kalfjes voeren en bekijken op deze gezellige hertenboerderij.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hoenderloo</div><div class='nivo-caption-inner'>Hoenderloose Fietstocht</div><div class='description'>Fietsen onder leiding van een natuurgids door de prachtige omgeving van het dorp Hoenderloo in juli en augustus op de donderdagen.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Hattem</div><div class='nivo-caption-inner'>Hattemer tuinen</div><div class='description'>Op alle woensdagen van mei tot en met september zijn tussen 10.00 en 16.00 uur in Hattem een tweetal tuinen voor het publiek geopend :
</div> <div class='nivo-caption-price'>Zutphen, do 3 jul, € 19,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant van de maand: Restaurant Lekker</div><div class='description'>Sfeervol, compact, intiem én gezellig. Dát is restaurant Lekker in Zutphen. Gelegen pal tegenover het centraal station, geniet u in een eigentijdse sfeer Lekker van onze open keuken.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ermelo, za 1 aug</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerse wijnproeverij</div><div class='description'>Zomerse wijnproeverij door onze exclusieve wijnleverancier Aaldering Wines. Met bijpassende huisgemaakte luxe hapjes. Reservering verplicht. Er moeten minimaal 10 deelnemers zijn.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Elburg</div><div class='nivo-caption-inner'>Kermis in Elburg</div><div class='description'>Van 29 juli t/m 5 augustus kermis aan de haven in Elburg. Op de woensdagen 29 juli en 5 augustus valt de Kermis samen met de gezellige Vestingdagen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Vaassen, za 1 aug, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Roofvogelshow bij Kasteel Cannenburch </div><div class='description'>Een fantastische roofvogeldemonstratie met valken, buizerds, uilen, gieren en arenden verzorgd door De Valkenhof in het kasteelpark van Cannenburch.</div> <div class='nivo-caption-price'>Harfsen, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Maisdoolhof - Op de boerderij</div><div class='description'>Het maïsdoolhof van De Haarbroekse Vijvertuin in Harfsen is weer open. Het thema dit jaar is 'Op de boerderij'. </div> <div class='nivo-caption-price'>Epe, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Themamiddag: Terug naar Toen - inmaken</div><div class='description'>Tijdens deze middagen staan verschillende thema's centraal zoals wolspinnen, groenten wecken etc.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Loenen, wo 29 jul, € 11,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Huifkartocht Veluwe bij Loenen</div><div class='description'>Een prachtige rondrit van ongeveer 45 minuten door Park De Hoge Veluwe.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, za 1 aug</div><div class='nivo-caption-inner'>Hot Tub Movie Night, Strand Binnen</div><div class='description'>Film kijken met je vrienden in een HOT TUB! bij Strand Binnen in Breda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Vessem, zo 2 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Proostfeest</div><div class='description'>Twee dagen genieten, oogsten en proosten met de muziek en Bourgondische lekkernijen uit de Kempen in de brouwerij tuin van De Gouden Leeuw.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, zo 2 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Vintage & Vinyl</div><div class='description'>Gezellige plaatjes, cocktails, bubbels en veel vintage op de mini-rommelmarkt.</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 9 aug, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt nu ook op zondag</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tubbergen, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Paardendagen Tubbergen</div><div class='description'>Tijdens de paardendagen (1 t/m 6 augustus) staat de gemeente Tubbergen geheel in het teken van het paard.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, do 30 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Siepelmarkt Ootmarsum</div><div class='description'>In het knusse centrum van Ootmarsum kun je genieten van een gezellige braderie, oude ambachten en muziek.

</div> <div class='nivo-caption-price'>Saasveld, zo 2 aug, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Openstelling St. Plechelmuskerk en tuin</div><div class='description'>De St. Plechelmuskerk en de bijbehorende tuin in Saasveld worden dit jaar opengesteld voor publiek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oldenzaal, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Boeskool is Lös</div><div class='description'>Het Oldenzaalse zomerfeest “De Boeskool is Lös”, met 170.000 bezoekers, maakt zich op voor de 45e editie. Van 4 tot 9 augustus. Grootser, diverser en gezelliger dan ooit te voren!</div> <div class='nivo-caption-price'>Tubbergen, wo 29 jul, € 2,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Fietstocht De boer op</div><div class='description'>Een schitterende fietsroute door het Nationaal Landschap voert je langs een aantal uiteenlopende boerenbedrijven.</div> <div class='nivo-caption-price'>Raalte, wo 29 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Bottermarkt</div><div class='description'>Deze folkloristische markt zorgt voor veel gezelligheid in Raalte!</div> <div class='nivo-caption-price'>Giethoorn, vr 31 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomermarkt Giethoorn</div><div class='description'>Kom 31 juli 2015 naar de jaarlijkse Zomermarkt van Giethoorn met heel veel kramen en leuke activiteiten voor jong en oud.</div>
<%= title %>

Winterfair

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Wintermaanden heeft iedereen behoefte aan warmte en gezelligheid. Een gelegenheid bij uitstek is daarom een bezoekje aan Winter Fair op 28, 29 en 30 november 2014.

Deze indoorfair in Evenementenhal Hardenberg biedt u een mooie kans om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen of om al vast een sinterklaas- of kerstcadeautjes aan te schaffen.

In de sfeervolle hallen wordt je verrast door een grote diversiteit aan feestelijk aangeklede stands of pagodetenten. Er zijn om en nabij 160 exposanten op het gebied van o.a.: modern & klassiek interieur, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. Ook laten verschillende exposanten het vakmanschap zien door middel van demonstraties.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens. In ons gezellige restaurant kun je terecht voor b.v. een heerlijk belegd broodje, een soepje of een smakelijke plate.

Ook kun je genieten van een echte 'english high tea' in ons Teapaviljoen of van een heerlijke cappuccino of espresso in onze Koffieschenkerij. De producten van ons Teapaviljoen komen van An English tearoom uit Echten en de Italiaanse koffie van Baristini Nick Pruis uit Heino.

Entertainment
Om de gezelligheid nog een beetje extra aan te wakkeren hebben wij bovendien een leuk en onderhoudend entertainment programma. Linear Live speelt romantische, sfeervolle luisterliedjes die goed passen bij de winterperiode, Joanna and the Horseflies creëren een intiem sfeertje door het spelen van hun country / blues muziek en de Pauwergirls trakteren u op herkenbare liedjes van iets langer geleden , een dansje, een grapje en een snufje theater.

Proef de sfeer en de geur van de gezellige en knusse decembermaand. Er is veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2014: Mis het niet!

waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 9,00 (per persoon)

extra prijsinformatie: 6 t/m 11 jaar en 65+ € 5,-. Tot 6 jaar gratis.

type: Beurzen / Markten

telefoon: 0523-2898980523-289898

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr11:00-18:00
za11:00-18:00
zo11:00-18:00