Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Hoenderloo</div><div class='nivo-caption-inner'>Hoenderloose Fietstocht</div><div class='description'>Fietsen onder leiding van een natuurgids door de prachtige omgeving van het dorp Hoenderloo in juli en augustus op de donderdagen.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Nijbroek, € 2,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bambi-morgen Nijbroek</div><div class='description'>Een geweldig uitje tijdens de zomervakantie! Herten met hun gestipte kalfjes voeren en bekijken op deze gezellige hertenboerderij.</div> <div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn, wo 8 jul, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>IVN zomeravondfietstocht 20 km - Rondje Beekbergen</div><div class='description'>IVN zomeravondfietstocht 8 juli 2015 Rondje Beekbergen
In juni en juli houdt IVN Apeldoorn een tweetal zomeravondfietstochten van circa 20 km onder leiding van natuurgidsen rond het eeuwenoude cultuurlandschap van Beekbergen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Harderwijk</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerkermis Harderwijk</div><div class='description'>Kermis op het kermisterrein aan de Parkweg in Harderwijk bij zwembad de Sypel van 7 juli t/m 18 juli 2015.</div> <div class='nivo-caption-price'>'s-Hertogenbosch</div><div class='nivo-caption-inner'>Foodtruckfestival TREK in Den Bosch</div><div class='description'>Het foodtruckfestival met eten, drinken, live muziek, theater en kleinkunst strijkt 3 dagen neer in het Paleiskwartier in Den Bosch</div> <div class='nivo-caption-price'>Roosendaal, vr 10 jul, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Colabal Zomerfeest</div><div class='description'>Ben je nog te jong om naar het café te gaan maar ben je te oud om thuis te blijven? Wil jij samen met je leeftijdsgenoten écht eens naar een discofeest? Kom dan naar het Colabal Zomerfeest in De Kring!</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 12 jul, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt nu ook op zondag</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div>
<%= title %>

Winterfair

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Wintermaanden heeft iedereen behoefte aan warmte en gezelligheid. Een gelegenheid bij uitstek is daarom een bezoekje aan Winter Fair op 28, 29 en 30 november 2014.

Deze indoorfair in Evenementenhal Hardenberg biedt u een mooie kans om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen of om al vast een sinterklaas- of kerstcadeautjes aan te schaffen.

In de sfeervolle hallen wordt je verrast door een grote diversiteit aan feestelijk aangeklede stands of pagodetenten. Er zijn om en nabij 160 exposanten op het gebied van o.a.: modern & klassiek interieur, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. Ook laten verschillende exposanten het vakmanschap zien door middel van demonstraties.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens. In ons gezellige restaurant kun je terecht voor b.v. een heerlijk belegd broodje, een soepje of een smakelijke plate.

Ook kun je genieten van een echte 'english high tea' in ons Teapaviljoen of van een heerlijke cappuccino of espresso in onze Koffieschenkerij. De producten van ons Teapaviljoen komen van An English tearoom uit Echten en de Italiaanse koffie van Baristini Nick Pruis uit Heino.

Entertainment
Om de gezelligheid nog een beetje extra aan te wakkeren hebben wij bovendien een leuk en onderhoudend entertainment programma. Linear Live speelt romantische, sfeervolle luisterliedjes die goed passen bij de winterperiode, Joanna and the Horseflies creëren een intiem sfeertje door het spelen van hun country / blues muziek en de Pauwergirls trakteren u op herkenbare liedjes van iets langer geleden , een dansje, een grapje en een snufje theater.

Proef de sfeer en de geur van de gezellige en knusse decembermaand. Er is veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2014: Mis het niet!

waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 9,00 (per persoon)

extra prijsinformatie: 6 t/m 11 jaar en 65+ € 5,-. Tot 6 jaar gratis.

type: Beurzen / Markten

telefoon: 0523-2898980523-289898

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr11:00-18:00
za11:00-18:00
zo11:00-18:00