Tubantia | RTV Oost | de Stentor
Sail Kampen 2014 Paaseieren Buurserzand Eierkuul’n Hexel on Wheels 2014 Hardenberg buiten Paaseieren zoeken in het Agnietenbergbos Historisch Festival Raalte 2014
<%= title %>

Winterfair

0,0 (0 beoordelingen)

Bij de koude, grillige winter hoort Winter Fair 2013, van 22 t/m 24 november in de Evenementenhal Hardenberg. Op deze warme en gezellige indoor fair vind je accessoires, delicatessen, wijnen, bloem- en groendecoraties en van alles over uiterlijke verzorging.

Verschillende exposanten laten het vakmanschap zien door middel van demonstraties en op gezette tijden klinkt er een muzikale noot. Bovendien kun je genieten van een 'English High Tea' in het theepaviljoen of een heerlijke cappucino of espresso in de Koffieschenkerij.
De Winter Fair is dé kans om nieuwe ideeën en suggesties op te doen en te genieten van alle facetten van het goede leven!

Er zijn demonstraties op het gebied van interieurstyling, huis- en tuindecoratie, maar ook de groen- en bloeiproducten worden niet gemist. Daarnaast zijn er huishoudelijke hulpjes die met trots worden gedemonstreerd, evenals ambachten en creativiteit. Aan lekkernij wordt ook gedacht, er zijn zelfs demonstraties op het gebied van delicatessen! Op het gebied van de uiterlijke verzorging is er ook informatie te vinden: van huidverzorging tot sportmassages- en apparatuur.

En mocht je dit alles zo geweldig vinden en een ander met een cadeau willen verblijden dan kun je aanschuiven bij de demo cadeaus en verpakkingen. Een bezoek aan Winter Fair biedt de nodige inspiratie waar je thuis zo mee aan de slag kunt!

Kortom, er is veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2013. Je kijkt je ogen uit bij de prachtig opgebouwde stands en de verschillende demonstraties. Een bezoek biedt je een gezellig dagje uit waarbij je de kans krijgt om cadeaus voor de Kerst en 5 december alvast in huis te halen. Mis het niet, de exposanten staan te popelen om je kennis te laten maken met hun specialisme!

waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 8,00 (per persoon)

extra prijsinformatie: 6 t/m 11 jaar en 65+ € 4,00. Tot 6 jaar gratis.

type: Beurzen / Markten

telefoon: 0523-2898980523-289898

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr11:00-18:00
za11:00-18:00
zo11:00-18:00