Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Arnhem, zo 11 okt, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>De Sieradenbeurs</div><div class='description'>Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2015 wordt de Sieradenbeurs georganiseerd in Eusebiuskerk te Arnhem.</div> <div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelactiviteit voor senioren</div><div class='description'>Accres houdt elke vrijdag in samenwerking met de Woonmensen en de Nederlandse Wandelbond (NWB) een wandelactiviteit voor senioren.</div> <div class='nivo-caption-price'>Volkel, zo 11 okt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Heerlijk Hemelrijk Festival in Volkel</div><div class='description'>Heerlijk Hemelrijk Festival toegankelijk voor iedereen. Het aanbod is breed en geschikt voor alle leeftijden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, zo 11 okt</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstfestival in Breda</div><div class='description'>Onder toeziend oog van 24Kitchen chef Danny Jansen worden heerlijke en gezonde gerechten en hapjes bereid. Sport- en voedingscoach Radmilo Soda geeft workshops over een gezonde levensstijl. Ook zijn er allerlei leuke dingen te doen voor kinderen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 11 okt, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt nu ook op zondag</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Oktoberfeesten Holland Casino Enschede</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, zo 11 okt, € 4,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Snuffelmarkt Zwolle</div><div class='description'>Tijdens deze Snuffelmarkt in de IJsselhallen kun je heerlijk snuffelen tussen alle oude en nieuwe artikelen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Luttenberg, zo 11 okt, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstwandeling</div><div class='description'>Maak op zondag 11 oktober een herfstwandeling bij Museum De Laarman.
Je kunt kiezen uit 5, 10 en 25 kilometer. En er is een speciale kidsroute van 2,5 kilometer uitgezet.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hand Hobby Creadagen</div><div class='description'>Op 9, 10 en 11 oktober kun je in Expo Twente van alles vinden op het gebied van quilt, scrapbook, sieraden, origami, cupcakes en nog véél meer...</div>
<%= title %>

Winterfair

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Wintermaanden heeft iedereen behoefte aan warmte en gezelligheid. Een gelegenheid bij uitstek is daarom een bezoekje aan Winter Fair op 28, 29 en 30 november 2014.

Deze indoorfair in Evenementenhal Hardenberg biedt u een mooie kans om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen of om al vast een sinterklaas- of kerstcadeautjes aan te schaffen.

In de sfeervolle hallen wordt je verrast door een grote diversiteit aan feestelijk aangeklede stands of pagodetenten. Er zijn om en nabij 160 exposanten op het gebied van o.a.: modern & klassiek interieur, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. Ook laten verschillende exposanten het vakmanschap zien door middel van demonstraties.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens. In ons gezellige restaurant kun je terecht voor b.v. een heerlijk belegd broodje, een soepje of een smakelijke plate.

Ook kun je genieten van een echte 'english high tea' in ons Teapaviljoen of van een heerlijke cappuccino of espresso in onze Koffieschenkerij. De producten van ons Teapaviljoen komen van An English tearoom uit Echten en de Italiaanse koffie van Baristini Nick Pruis uit Heino.

Entertainment
Om de gezelligheid nog een beetje extra aan te wakkeren hebben wij bovendien een leuk en onderhoudend entertainment programma. Linear Live speelt romantische, sfeervolle luisterliedjes die goed passen bij de winterperiode, Joanna and the Horseflies creëren een intiem sfeertje door het spelen van hun country / blues muziek en de Pauwergirls trakteren u op herkenbare liedjes van iets langer geleden , een dansje, een grapje en een snufje theater.

Proef de sfeer en de geur van de gezellige en knusse decembermaand. Er is veel te zien en te beleven tijdens Winter Fair 2014: Mis het niet!

waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 9,00 (per persoon)

extra prijsinformatie: 6 t/m 11 jaar en 65+ € 5,-. Tot 6 jaar gratis.

type: Beurzen / Markten

telefoon: 0523-2898980523-289898

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr11:00-18:00
za11:00-18:00
zo11:00-18:00