(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Wandeling: Nachtzwaluwen spotten
(advertentie)

Wandeling: Nachtzwaluwen spotten

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 13 juli gaan we van 21.30 tot 23.30 uur, samen met de boswachter op zoek naar de nachtzwaluw. Meld je aan, want je kunt maar even genieten van deze bijzondere vogel; begin augustus begint de trek alweer naar het zuiden.

De nachtzwaluw laat zich moeilijk zien
De nachtzwaluw laat zich moeilijk zien, maar is des te beter te horen. Vooral in de zomer als de zon onder gaat. Normaal gesproken mag je op de dit tijdstip niet meer in de natuur zijn, maar voor deze excursie maakt Natuurmonumenten een uitzondering.

Startpunt en boeken 
Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op: www.natuurmonumenten.nl/agenda

foto: Natuurmonumenten/Janko van Beek

website: bekijk de website

waar: De Sprengenberg, Erve de Pas, Haarle

datum: 13 jul 2019

aanvang: 21:30 uur

einde: 23:30 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: € 7,- p.p. en niet-leden € 10,- p.p. en kinderen va. 9 jaar € 5,- p.p. (leden) en € 8,- (niet-leden) p.p.

type: Wandelen / Fietsen

bekijk ook: www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/sprengenberg/informatiepunt/informatieschuur-de-pas