(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/cunst-culinair/detail.aspx?id=1848029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte</div><div class='nivo-caption-inner'>'Cunst' & Culinair Festival Raalte</div><div class='description'>Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte, op 28 en 29 september.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Wandeling: Holtense Heidemars
(advertentie)

Wandeling: Holtense Heidemars

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 24 augustus 2019 organiseert Natuurmuseum Holterberg, na het succes van vorig jaar, opnieuw “De Heidemars”.

Een mars voor echte wandelaars van 10, 15 of 25 kilometer die start bij het museum op het Holterbergplein. Starten kan vanaf  08.00 uur. 

De Heidemars kende een lange traditie in het wandeldorp Holten. Begin jaren zeventig van de vorige eeuw kwam plotseling een eind aan de mars. De tijd van de wandelverenigingen die al zingend, keurig in het gelid en in clubtenue door Holten en over de heidevelden van de Holterberg trokken, was voorbij. Maar de wandelaars  zelf zijn altijd gebleven en komen nog graag naar de berg. In augustus, met de geurende heide in bloei, is het nog meer genieten. De gidsen van het museum hebben een mooie wandeling uitgezet die individueel gelopen moet worden. De Heidemars, terug van weggeweest!    

Meer informatie: www.museumholterberg.nl   

foto: Natuurmuseum Holterberg

website: bekijk de website

waar: Natuurmuseum Holterberg, Holten

datum: 24 aug 2019

aanvang: 08:00 uur

prijs: € 3,50 (p.p.)

type: Wandelen / Fietsen, Sportief

telefoon: 0548-3619790548-361979