(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Wandeldagtocht Glooiende Heidevelden
(advertentie)

Wandeldagtocht Glooiende Heidevelden

0,0 (0 beoordelingen)

Sorry deze wandeltocht is volgeboekt. 

Wat is mooier dan een hele dag genieten van de Sallandse Heuvelrug? Op zondag 16 juni organiseert Staatsbosbeheer een wandeldagtocht over de glooiende heidevelden.

Deze extra lange wandeling gaat door heuvels, uitgestrekte bossen en over heidevelden. Met aandacht voor de planten en de dieren, maar ook voor de cultuurhistorie van dit gebeid. Je eindigt weer bij het BuitenCentrum. Een wandeling vol rust, ruimt en reliëf.

De uitgestrekte heidevelden, de on-Nederlandse vergezichten, de rust en ruimte en de verhalen over de natuur, cultuur en historie van het gebied zijn de ingrediënten voor een mooie dag in de natuur. Dus trek de wandelschoenen aan, pak het fototoestel en neem eventueel een verrekijker mee en ga mee op pad.

Vanaf het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal vertrekken we om tien uur en rond een uur of vier zijn we moe maar voldaan weer terug bij het BuitenCentrum. De kosten zijn € 19,50 per persoon dit is inclusief een kop koffie bij de start en een heerlijk lunchpakket voor onderweg. 

Voor meer informatie en aanmelden kijk hier.

Het BuitenCentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten.

De Sallandse Heuvelrug je kunt er niet omheen!

foto: Mail organisatie/ Sallandse Heuvelrug

website: bekijk de website

waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

datum: 16 jun 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 16:00 uur

prijs: € 19,50

extra prijsinformatie: Inclusief een kop koffie bij de start en een heerlijk lunchpakket voor onderweg.

type: Wandelen / Fietsen

telefoon: 0548-6127110548-612711