(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Volle maanwandeling
(advertentie)

Volle maanwandeling

0,0 (0 beoordelingen)

De volle Maan staat als een heldere ronde bol in al haar pracht aan de hemel. Een volle Maan is prachtig om te zien, te beleven en van te genieten. Een wandeling in het maanlicht door het bos zul je niet gauw vergeten.

Beleef de volle maan vanuit Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. De Sterrenwacht Hellendoorn en Staatsbosbeheer bieden je dinsdag 19 februari 2019 een mooi avondprogramma aan rond de volle Maan.

De volgorde van het programma is mede afhankelijk van het weer. De avond bestaat uit verschillende onderdelen. De Sterrenwacht Hellendoorn geeft een presentatie over de maan, met leuke weetjes over het heelal. De boswachter van Staatsbosbeheer vertelt kort over het nachtelijk leven op de Sallandse Heuvelrug, en het belang van duisternis in de natuur. Afhankelijk van weersomstandigheden breng je een bezoek aan het planetarium, en/of aan de koepel met telescopen.

Natuurlijk gaan we ook op pad. Met de boswachter maak je een wandeling door de Sallandse bossen. De nadruk van de wandeling ligt op de mystieke sfeer van de natuur bij volle maan, zoals de silhouetten van bomen en struiken en de stilte. En met een beetje geluk hoort je de roep van een uil, of kruist een ander nachtdier het pad... En nu maar hopen dat er geen wolkje aan de lucht is.

Trek warme kleding en stevige schoenen aan. Kosten voor deelname zijn voor volwassenen €12,50 kinderen tot en met 12 jaar €7,50 (inclusief een kop koffie/thee) De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Klik hier om je van tevoren aan te melden.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

datum: 19 feb 2019

aanvang: 19:30 uur

einde: 22:30 uur

prijs: € 12,50 (volwassenen)

extra prijsinformatie: Kinderen t/m 12 jaar: €7,50 Inclusief koffie/thee

type: Voorjaarsvakantie, Wandelen / Fietsen

telefoon: 0548-6127110548-612711


reserveer