(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Vestingfeest: Foodtruckfestival
(advertentie)

Vestingfeest: Foodtruckfestival

0,0 (0 beoordelingen)

Lekker eten en drinken kun je tijdens het Vestingfeest van woensdag 14 augustus 2019.

Foodtruck Festival en Blues op de Markt
Lekker eten en drinken tijdens het Vestingfeest van 14 augustus. Van 11.00 tot 22.00 uur zijn er verschillende foodtrucks in de binnenstad. Gezellig met elkaar allerlei lekkers eten en heerlijk, relaxed een drankje drinken. Het kan!

IJs, smoothies, burgers, healty food, vegan en nog veel meer. Eten uit alle windstreken. Van Zuid-Amerikaans, Arabisch tot een Vietnamese loempia. Exotisch, lekker makkelijk of Oer-Hollandse kost. Niet alleen het eten is leuk en lekker, ook de foodtrucks zijn een attractie op zich. Zo zijn er allerlei vrolijke caravans, campers en diverse opvallende marktwagens. Een vrolijk en feestelijk geheel.

Blues op de Markt
Vanaf 14.00 uur kun je genieten van ‘Blues op de Markt’. Verschillende bluesbands betreden het podium. Met als afsluiter het optreden van Flavium, één van de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op de blues- en festivalpodia. En nu in Steenwijk! De klassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten en zullen niet ontbreken. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, fanatieke treinblues komen tot middernacht langs. De perfecte avond om heerlijk te chillen en te genieten!

Extra Programma

Kindervrijmarkt
8.00 – 12.00 uur
Locatie: Kerkstraat, Kerkplein, Neerwoldstraat en Gasthuisstraat

Braderie
10.00 – 18.00 uur
Locatie: in de diverse winkelstraten

Balkonconcert ’t Veerhuys
Radiators
Aanvang: 21.15 uur

Café De Bieb
Bieb outdoor Tijdmachine
Terug in de tijd naar de 90’s en 00’s
Aanvang: 22.00 uur  

foto: OverUIT/Jill Verlinden

website: bekijk de website

waar: Centrum Steenwijk, Steenwijk

datum: 14 aug 2019

aanvang: 08:00 uur

einde: 23:59 uur

type: Zomer- en Dorpsfeesten, Beurzen / Markten, Uit met kinderen