(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Vaartocht Drijvend Land
(advertentie)

Vaartocht Drijvend Land

0,0 (0 beoordelingen)

Geniet op donderdag 26 september 2019 al varend van de nazomer in De Wieden 

Vaartocht drijvend land
Ervaar het drijvend land dat meedeint als je erop loopt tijdens deze boeiende vaartocht rondom Dwarsgracht. In het moerasgebied van De Wieden is drijvend land een bekend verschijnsel. Vele lagen waterplanten vormen samen nieuw land in de sloten. Een van de fases in dit proces is het drijvend land, land waar je wel op kunt lopen maar wat nog beweegt onder je voeten. De schipper neemt je tijdens deze tocht mee op het drijvend land en laat je ook het zeldzame trilveen zien.

Natuurmonumenten organiseert de komende weken diverse lange vaartochten met de boswachter vanaf Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de sfeer van de nazomer vanaf het water. Deze vaartocht kun je ook doen op: 7, 10, 18 september.

Foto: Natuurmonumenten via de mail

website: bekijk de website

waar: Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster

datum: 26 sep 2019

aanvang: 12:30 uur

einde: 15:30 uur

prijs: € 17,50 (niet-leden)

extra prijsinformatie: Leden van Natuurmonumenten: €12,50 Kinderen: €9,50 - Leden: €7,-

type: Excursie

telefoon: 0527-2466440527-246644