(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Vaartocht bij volle maan
(advertentie)

Vaartocht bij volle maan

0,0 (0 beoordelingen)

Natuurmonumenten organiseert unieke vaartochten in de avonden met de boswachter vanaf Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag.

Genieten bij volle maan
Kom je mee varen in het licht van de volle maan? Tijdens de vaartocht ‘volle maan’ gaat het om genieten van de ondergaande zon en het opkomen van de volle maan. De vaartocht is op zaterdagavond 18 mei 2019. De fluisterboot vertrekt om 21.15 uur en duurt 2,5 tot 3 uur. Je vaart samen met de boswachter over de weidse Beulakerwijde en door smalle slootjes in De Wieden. Een unieke kans om de bijzondere nachtelijke sfeer vanaf het water te beleven. Deelname voor leden € 14,- en niet-leden € 19,-.

Varen in het kleurrijk avondlicht
In de avond neemt de bedrijvigheid op en rond het water af en maakt langzaam plaats voor rust en stilte. Vanuit de boot kun je alle vogel-, water- en andere natuurgeluiden goed te horen. Bij mooi weer draagt de ondergaande zon bij aan de bijzondere sfeer op het water. Ga je mee genieten in het avondlicht? De vaartocht ‘kleurrijk avondlicht’ is vrijdagavond 24 mei. De fluisterboot vertrekt om 19.00 uur en duurt 2 uur. Deelname voor leden € 12,50, nietleden € 17,50. Kind leden € 7,-, kind niet-leden €9,50.

Meer informatie en aanmelden voor deze vaartochten via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

Meer informatie
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Bezoekerscentrum De Wieden, T (0527) 205660. Het centrum is vanaf april t/m oktober geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. In mei t/m augustus ook op maandag van 12.00 – 17.00 uur.

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl/bcdewieden

Foto:mail/organisatie

website: bekijk de website

waar: Werkschuur Natuurmonumenten De Wieden, Wanneperveen

datum: 18 mei 2019

aanvang: 21:15 uur

prijs: € 19,00 (volwassenen normaal)

extra prijsinformatie: Volwassen Normaal € 19,00 Ledenprijs € 14,00 Kinderen Normaal € 9,50 Ledenprijs € 7,00

type: Excursie


reserveer