Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Dalfsen, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant van de maand: Restaurant Hof van Dalfsen</div><div class='description'>Brasserie ’t Hof beschikt over een mooi terras met landelijk uitzicht en ruime parkeergelegenheid. Geniet in ongedwongen sfeer van de kwaliteiten van de keuken en de gastvriendelijke bediening.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hoog Buurlo, do 3 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>Dineren in het veld in Hoog Buurlo</div><div class='description'>Culinair nazomerweekend op de mooiste plek van de Veluwe!</div> <div class='nivo-caption-price'>Voorst, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Openstelling Volkssterrenwacht Bussloo</div><div class='description'>Mogelijkheid om bij helder weer de sterrenhemel te bekijken. Tevens uitleg n.a.v. wisselende thema's. Aanvang Lezing 20.00 uur, tenzij anders vermeld.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda</div><div class='nivo-caption-inner'>Outdoor Brabant</div><div class='description'>Outdoor Brabant is een van de grootste hippische outdoor evenementen van ons land.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, wo 2 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>BUT Filmfestival</div><div class='description'>Het spannendste internationale film festival van Nederland met trashfilms, b-movies en underground films. Aangevuld door dichters, performance, muziek, kunst en gezelligheid!</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 13 sep, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt nu ook op zondag</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle</div><div class='description'>Van donderdag 3 t/m zondag 6 september vindt de vierde editie van het Stadsfestival plaats! Op en rond de stadsgrachten van Zwolle een meerdaags festival vol muziek en theater.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo (Ov), di 1 sep, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Ladies Only Event - Ibiza Style</div><div class='description'>Kom 1 september 2015 naar de Houtmaat voor het Ladies Only Event-Ibiza Style met alles op het gebied van beauty, mode, interieur en hobby.</div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo</div><div class='nivo-caption-inner'>Kermis Almelo</div><div class='description'>Het Marktplein, Centrumplein en een gedeelte van de Wierdensestraat worden omgetoverd tot een groots reizend pretpark met attracties voor jong en oud!</div> <div class='nivo-caption-price'>Olst, vr 4 sep, € 5,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelexcursie De Haere</div><div class='description'>Elke eerste vrijdag van de maand organiseert het IJssellandschap een excursie o.l.v. een gids op Landgoed de Haere in Olst.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deurningen</div><div class='nivo-caption-inner'>Feestweek Deurningen</div><div class='description'>Deurningen viert het 350-jarig bestaan met een feestweek met leuke activiteiten en veel muziek...</div>

Uit met kinderen

De leukste dagjes weg met de kids

Dagje uit met kinderenHieronder een overzicht met de leukste dagjes uit met de kinderen. Van kinderboerderijen en speeltuinen tot dierentuinen en attractieparken.

dagje uit

 (271 gevonden)
toon op kaart

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse, Ommen

46,5 km
di 1 sep 08:30 € 6,00

Een fietsvierdaagse (1/9 tm 4/9) met een geheel eigen sfeer en uitstraling. Een prachtige omgeving langs de Overijsselse Vecht.

Huify’s Dooltuinen, Loerbeek

57,7 km
di 1 sep 09:00 € 3,50

Na het grote succes van 2013 en 2014 opent Huifkarcentrum Bergh in Loerbeek eind juni weer haar twee hectare grote doolhof!

Zandsculpturenfestijn, Garderen

81,1 km
di 1 sep 10:00 € 9,50

Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren van 17 april t/m 31 oktober 2015 schitterende zandculpturen in Garderen op de Veluwe.

Zandsculpturen Festival Brabant, Oss

106,4 km
di 1 sep 10:00 € 4,50

Het Zandsculpturen Festival in Oss bestaat uit een tentoonstelling van Zandsculpturen tot wel 8 meter hoog, die gemaakt zijn door professionele...

Maisdoolhof Helmond, Helmond

121,7 km
di 1 sep 10:00 € 5,00

Het mooiste en spannendste maisdoolhof van Helmond en omstreken. Kom gerust langs om boer Gert te helpen en de maïsmonstertjes te vinden!

Maisdoolhof Dongen, Dongen

147,5 km
di 1 sep 10:00 € 2,50

Speuren door een maisdoolhof en zoeken naar de uitgang met als thema: stripfiguren bij 't Fazantje in Dongen

Bijzondere vaarexcursie met de boswachter, Ossenzijl

92,5 km
di 1 sep 10:30 € 10,00

Je vaart samen met de boswachter van Staatsbosbeheer in een fluisterboot door de mooiste plekken van de Weerribben.

Nationaal Park De Hoge Veluwe, Hoenderloo

74,1 km
di 1 sep 11:30 € 8,50

De rondleiding leidt door vertrekken die tijdens de reguliere rondleidingen niet zijn opengesteld voor publiek.

De jonker neemt kinderen mee door kasteel Cannenburch, Vaassen

63,9 km
di 1 sep 12:00 € 9,50

Vanaf woensdag 6 mei is kasteel Cannenburch ook door de allerjongsten met een speciale kinderaudiotour te bezoeken.

IVN Cultuurhistorische wandelingen rond Boeschoten, Garderen

80,4 km
di 1 sep 13:30 € 3,00

Deze cultuurhistorische wandelingen onder begeleiding van IVN natuurgidsen duren ongeveer 2 uur.

12345678910