(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Arnhem, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Outdoor Gelderland</div><div class='description'>Outdoor Gelderland, topsport in een fantastische ambiance! De 12de editie van het internationale evenement staat in 2016 gepland in het eerste weekend van juli.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Zevenaar</div><div class='nivo-caption-inner'>Kermis van Zevenaar</div><div class='description'>Van 1 tot en met 5 juli staat de kermis van Zevenaar weer op de vertrouwde plek aan de Oude Doesburgseweg.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ederveen, za 2 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurland</div><div class='description'>Op zaterdag 2 juli vindt de derde editie van Cultuurland vindt plaats in Ede, een intiem festival met muziek, theater, poëzie en beeldende kunst.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hilvarenbeek, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Share a Perfect Day</div><div class='description'>Groots evenement speciaal voor vrouwen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, zo 3 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Run for KiKa</div><div class='description'>Ren op 3 juli een afstand naar keuze voor Stichting Kinderen Kankervrij en draag jouw steentje bij aan genezing van kinderkanker.</div> <div class='nivo-caption-price'>Dongen, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Spetterend feestweekend</div><div class='description'>De Cammeleur sluit de deuren met een dynamisch slotweekend.</div> <div class='nivo-caption-price'>Bentelo</div><div class='nivo-caption-inner'>Midzomerfeesten Bentelo</div><div class='description'>De midzomerfeesten Bentelo worden dit jaar van 30 juni t/m 3 juli gehouden en staan garant voor veel vertier en gezelligheid.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, za 2 jul</div><div class='nivo-caption-inner'>Leontien Ladies Ride</div><div class='description'>Zaterdag 2 juli 2016 kunnen alle ladies weer meedoen aan de sportieve Leontien Ladies Ride in de omgeving van Hardenberg.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Multiculturele Markt Enschede</div><div class='description'>Dompel je van 1 t/m 3 juli onder in andere culturen en maak in één weekend een indrukwekkende wereldreis in Enschede.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Westerhaar-Vriezenveensewijk, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Vliegerfeest Twenterand</div><div class='description'>Op 2 en 3 juli is het Vliegerfeest Twenterand; een feest waarin je kennis kunt maken met vliegeren. </div>

Uit met kinderen

De leukste dagjes weg met de kids

Dagje uit met kinderenHieronder een overzicht met de leukste dagjes uit met de kinderen. Van kinderboerderijen en speeltuinen tot dierentuinen en attractieparken.

dagje uit

 (128 gevonden)
toon op kaart

Outdoor Gelderland, Arnhem

77,2 km
do 30 jun 08:00 Gratis

Outdoor Gelderland, topsport in een fantastische ambiance! De 12de editie van het internationale evenement staat in 2016 gepland in het eerste...

De 60e Avondvierdaagse Aalten, Aalten

39,1 km
do 30 jun 17:30

Vier avonden wandelen in de omgeving van Aalten. Van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2016 De start is op de Markt.

Doolhof op Doe Boerderij De Steenuil, Oirschot

133,6 km
vr 1 jul 12:00 € 7,00

Durf jij de weg te vinden en weet je door welke landen je allemaal komt?

Kermis van Zevenaar, Zevenaar

64,7 km
vr 1 jul 13:00

Van 1 tot en met 5 juli staat de kermis van Zevenaar weer op de vertrouwde plek aan de Oude Doesburgseweg.

Foodtruckfestival Stoer Voer Hengelo, Hengelo (Ov)

8,1 km
vr 1 jul 14:00

Het Foodtruckfestival Stoer Voer komt van 1 t/m 3 juli 2016 naar Hengelo.

Vliegerfeest Twenterand, Westerhaar-Vriezenveensewijk

32,1 km
za 2 jul 10:00 Gratis

Op 2 en 3 juli is het Vliegerfeest Twenterand; een feest waarin je kennis kunt maken met vliegeren.

Concours d‘Élégance, Apeldoorn

64,8 km
za 2 jul 10:00 € 10,00

Museum Paleis Het Loo is in het weekend van 2 en 3 juli de ‘catwalk’ voor het Concours d‘Élégance.

Zomerse Sterrenkijkavond, Lattrop

23,2 km
za 2 jul 21:30 € 7,00

Sterrenwacht Cosmos opent in juli en augustus 2016 op woensdag en zaterdag extra haar deuren voor de Zomerse Sterrenkijkavonden.

Zondagochtend fietsen bij Bar End, Apeldoorn

66,4 km
zo 3 jul 09:30

Iedere zondagmorgen, het hele jaar door is er op zondagochtend fietsen voor zowel jeugd als volwassenen.

Zomervaartocht in de Piushaven, Tilburg

144,2 km
zo 3 jul 10:00 € 15,00

Ervaar de zomer te water, in en om de Piushaven en langs het kanaal op zondag 3 juli om 10 uur.

12345678910