(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Twente Circulair festival opening
(advertentie)

Twente Circulair festival opening

0,0 (0 beoordelingen)

Het festival wordt op donderdag 10 oktober 2019 om 16.00 uur, de dag van de duurzaamheid, geopend door Jeroen Hatenboer (directeur St. Pioneering) en Henk Jan Tromp (sectormanager gemeente Hengelo). 

Het klimaat verandert. Het milieu raakt  verder  vervuild en de biodiversiteit verdwijnt. En wij blijven  grenzeloos consumeren.  We gaan over de grenzen van onze planeet.  Nemen we nu onze verantwoording om deze ontwikkelingen stop te zetten en om te draaien? Willen we een leefbare wereld voor ons nageslacht achterlaten?  Het Twente Circulair Festival laat op verschillende manieren zien hoe wij naar oplossingen zoeken, vinden en uitvoeren.

Foto:Pixabay.com/ annca 

 

 

 

website: bekijk de website

waar: Stork paviljoen, Hengelo

datum: 10 okt 2019

aanvang: 16:00 uur

type: Overig