(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/cunst-culinair/detail.aspx?id=1848029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte</div><div class='nivo-caption-inner'>'Cunst' & Culinair Festival Raalte</div><div class='description'>Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte, op 28 en 29 september.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
't Uliefeest
(advertentie)

't Uliefeest

10,0 (1 beoordeling)

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 is het weer feest in Hoonhorst. Kom langs en beleef de Trekkertrek, de Duo-slep en gezellige muziek in de feesttent.

Kinderen kunnen zich tijdens de trekkerslep uitleven in de zandbak of op het springkussen. Ook kunnen ze zich laten schminken. En er is gratis ranja voor de kinderen.

Tip: Trek kleren aan die vies mogen worden!

Programma vrijdagavond 27 september
- Autotrek
- Trekkertrek Duitse klasse
- Muziek in de feesttent

Programma zaterdag 28 september
- Trekkertrek
- Duo-slep met auto's
- Feest in de feesttent

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Ganzepanweg, Hoonhorst

type: Evenementen, Zomer- en Dorpsfeesten, Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr19:30-00:00
za10:00-00:00
zogesloten