(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/sportaal-festival-van-heekplein/detail.aspx?id=1859906&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, zo 22 sep, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Sportaal Festival Van Heekplein</div><div class='description'>Doe mee of kom kijken bij dit basketballtoernooi midden in het centrum van Enschede. Je kunt er ook lasergamen, in een bubbelbal kruipen en tennissen.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Swim to fight Cancer
(advertentie)

Swim to fight Cancer

0,0 (0 beoordelingen)

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwem-event op zaterdag 31 augustus 2019 waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer. Doe mee, moedig aan en maak een vuist tegen kanker! 

Swim to Fight Cancer Giethoorn vindt plaats in de grachten van het mooie Giethoorn. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang. 

Deelname mogelijkheden
Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. 

Programma
16:00 uur - Ontvangst en registratie deelnemers in Kulturhus Giethoorn
17:30 uur - Start swim locatie De Witte Hoeve (Zuiderpad 32 Giethoorn)
18.00 uur - Start Junior Swim De Fanfare
18.30 uur - Finish
19.00 uur - Uitreiking medailles, Pastabuffet
19.30 uur - Start Gondelvaart Giethoorn

Bezoekersinformatie
Kom zoveel mogelijk met de fiets.
De start is bij De Witte Hoeve en de finish bij Het Kulturhus. 
Parkeermogelijkheden worden duidelijk aangegeven.
Langs de Hylkemaweg kun je de zwemmers aanmoedigen.

Toeschouwers die aan het Zuiderpad en het Binnenpad de zwemmers gaan aanmoedigen kopen een toegangskaartje voor de Gondelvaart en kunnen na afloop genieten van de Gondelvaart Giethoorn. Toegangsbewijs: € 5,00. Deelnemers aan de swim ontvangen van de organisatie een toegangskaart voor de  Gondelvaart.

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Kulturhus de Eendracht Giethoorn, Giethoorn

datum: 31 aug 2019

aanvang: 17:30 uur

type: Evenementen, Sportief