(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Sustainability Week Enschede
(advertentie)

Sustainability Week Enschede

0,0 (0 beoordelingen)

De Sustainability Week Enschede start volgende week vrijdag! Tussen 4-11 oktober 2019 staat Enschede in het teken van duurzaamheid. Diverse activiteiten in het centrum, en rond de campus worden georganiseerd ter bewustwording op het gebied van duurzaamheid. 

Zo laten wij met een kledingruil zien dat je niet altijd nieuwe kleding hoeft te kopen, maar deze ook kan ruilen! Tijdens het festival op de Oude Markt worden verschillende projecten uit Enschede uitgelicht op het gebied van food, fashion, planet en innovation met een grote catwalkshow. Op de campus van de UT worden lezingen gehouden en kan je meepraten over innovatieve oplossingen binnen duurzaamheid. En nog veel meer!

Dit alles wordt georganiseerd door de Dutch Sustainable Fashion Week en de Universiteit Twente. Waarbij samen een mooi programma tot stand gekomen is. Deze kan je in de bijlagen vinden.

Wij werken samen met kennisinstituten, gemeente, retailers, bedrijven om samen mogelijkheden te bieden binnen duurzaamheid. En de consument na te laten denken over "Wat kan ik doen?".

Graag nodigen wij u ook uit voor de officiële opening!
4 oktober om 09:00 openen wij de Sustainability Week Enschede én de sweatshop, waarbij studenten 12 uur lang achter de naaimachine gaan zitten voor DCW en Sheltersuits. Wethouder Niels van den Berg opent de Sustainability Week. 

Foto:Universiteit Twente/ mail

website: bekijk de website

waar: Universiteit Twente, Enschede

datum: 04 okt 2019

aanvang: 00:00 uur

einde: 00:00 uur

type: Overig