(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Steenwijker Modelspoordagen
(advertentie)

Steenwijker Modelspoordagen

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019 worden bij de Meenthe in Steenwijk de beroemde Modelspoordagen gehouden. Hier zie je diverse modeltreinen door prachtig gebouwde landschappen rijden.

Diverse thema’s komen aan de orde. Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan je tonen en zij staan je graag te woord.

Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kun je gratis je gekochte modelspoortrein laten testen. Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse workshops waar je uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

Het evenement is beide dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De entree bedraagt €6,50 en kinderen beneden 4 jaar hebben gratis toegang (mits onder begeleiding).

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: De Meenthe, Steenwijk

prijs: € 6,50 (p.p.)

extra prijsinformatie: tot 4 jaar gratis entree

type: Evenementen, Uit met kinderen

telefoon: (0521) 514004(0521) 514004

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za10:00-17:00
zo10:00-17:00