(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/lutterzand-literair/detail.aspx?id=1780753&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>De Lutte, € 27,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Literatuur festival in Het Lutterzand</div><div class='description'>Duik 26 en 27 januari onder in verhalen van bekende schrijvers, ervaar de Twentse gastvrijheid en beleef de tradities.</div></a> <a href='/dagje-uit/nederlands-ijsbeelden-festival/detail.aspx?id=1649664&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Nederlands IJsbeeldenfestival Zwolle</div><div class='description'>Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat t/m 3 maart in Zwolle! Boek kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Spirit of nature wandeling
(advertentie)

Spirit of nature wandeling

0,0 (0 beoordelingen)

Zin in een wandeling met spiritueel tintje? Ga vrijdag 9 november 2018 mee met de ‘Spirit of nature’-wandeling tussen Enschede en Hof Espelo.

De twee ‘Spirit of nature’ -gidsen Gé en Jaap nemen je mee terug naar de natuur, alle zintuigen komen aan bod. Een deel van de tocht gaat over het Hilligenpad.

Tjden: om 9.30 uur, ontvangst met koffie/thee. De wandeling duurt van 10:00 u. tot ongeveer 16.30 uur.
Locatie: start- en eindpunt is voormalig retraitehuis De Zwanenhof in Zenderen.
Aanmelden: via acco@zwanenhof.nl.

Horen, zien, voelen, ruiken. Tijdens deze speciale ‘Spirit of nature’-wandeling komen al je zintuigen aan bod. Tijdens de wandeling staat het beleven van de natuur en bezinning centraal. Tijdens de wandeling komen ook ademhalingsoefeningen aan bod om goed te leren ontspannen. Tevens is er alle ruimte om persoonlijke ervaringen met de natuur en de beleving ervan te delen met medewandelaars.

Hilligenpad
Een deel van de wandeling gaat over het Hilligenpad. Een uniek pad langs 50 plekken die te maken hebben met geloof, bijgeloof en spiritualiteit van mensen door de eeuwen heen. Een moderne pelgrimswandeling voor mensen die Santiago di Compostella net iets te ver vinden.

Praktische informatie
Bijdrage aan deze wandeling is  €29,50 inclusief haal- en brengservice, lunchpakket en koffie/thee bij vertrek.

foto: Landschap Overijssel/Nico Kloek

website: bekijk de website

waar: De Zwanenhof, Zenderen

datum: 09 nov 2018

aanvang: 10:00 uur

prijs: € 29,50 (p.p.)

extra prijsinformatie: incl. haal- en brengservice, lunchpakket en koffie/thee bij vertrek

type: Excursie, Wandelen / Fietsen

telefoon: 074-2659525074-2659525