(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Speurneuzen in Museum Hengelo
(advertentie)

Speurneuzen in Museum Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 11 oktober 2019 heeft Museum Hengelo hulp nodig bij het vinden van ontbrekende gegevens van (historische) foto’s van Hengelo, Beckum en Oele. Het museum beschikt over ruim veertigduizend foto’s, maar van bepaalde foto’s missen wij belangrijke gegevens. 

Het zijn foto’s die elk op zich een verhaal vertellen uit bijvoorbeeld de vorige eeuw over personen, straten, pleinen, scholen, bedrijven en/of verenigingen. Maar bij sommige foto’s missen wij enkele gegevens zoals wie, wat, waar en wanneer een foto is gemaakt. Met uw hulp willen wij graag aan de ontbrekende gegevens komen. 

Bovendien bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk (historische) films te bekijken.

Het wordt een gezellige middag, want het bekijken van oude foto’s is al een feest op zich. In oktober is ‘Speurneuzen in Museum Hengelo op vrijdag 11 oktober. De toegang is GRATIS. Locatie: het Auditorium van het museum aan de Beekstraat 51.

Foto:Pixabay.com/Michal Jarmoluk

website: bekijk de website

waar: Museum Hengelo, Hengelo

datum: 11 okt 2019

aanvang: 13:00 uur

prijs: Gratis

type: Overig, Gratis

telefoon: 074-2594216074-2594216