(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Restantenmarkt Goor
(advertentie)

Restantenmarkt Goor

0,0 (0 beoordelingen)

De restantenmarkt is al enige jaren een traditie van Goorse winkeliers die hun (overgebleven) waar voor dumpprijzen letterlijk aan de weg zetten.

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 2019 is het weer zover. De aller, allerlaatste ronde, de restantenmarkt. De ondernemers in het Goorse centrum bieden tijdens de Restantenmarkt de laatste opruimingsartikelen en seizoensrestanten tegen de laagste prijzen.

foto: pixabay.com / Free-photos

website: bekijk de website

waar: Centrum Goor, Goor

type: Beurzen / Markten, Voorjaarsvakantie, Overig

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
do09:30-00:00
vr09:30-00:00
za09:30-00:00
zogesloten